Білгороду приготуватись!

13 січня 2024, 10:54
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
45
Білгороду приготуватись!

В проросійському інфопросторі назріває паніка серед місцевого населення м. Білгород.

В проросійському інфопросторі назріває паніка серед місцевого населення м. Білгород. Зокрема, місто стало ареною постійних обстрілів. Люди починають покидати свої домівки, а медичні заклади приймають заходи для захисту та вивезення медичного обладнання.

Очевидці повідомляють, що деякі райони, особливо центральні частини, стали об'єктом систематичних атак. Це призвело до того, що люди обмірковують можливість залишити свої домівки в пошуках безпечніших місць.

З початком повномасштабного вторгнення країни агресора росії до України місто опинилося під постійними обстрілами. На фоні загострення ситуації спостерігається масовий відтік мешканців міста. Переселенці шукають притулок у сусідніх населених пунктах, що породжує невизначеність та напруженість в регіоні. Медичні заклади також стають об'єктом уваги. Зважаючи на небезпеку обстрілів, багато медичних установ приймають рішення вивозити своє обладнання та запаси в інші локації.

Наслідком панічних настроїв серед мешканців Білгороду є атака військових цілей на території рф, звідки щодня здійснюється обстріл України, а руйнування та жертви були результатом поганої роботи російських ПВО, через які нібито уламки збитих ракет впали на Білгород. Крім того російські військові самі визнали, що це робота їхньої недолугої ПВО.

Історичний факт: В період з 10 квітня 1918 року до 20 грудня 1918 року Білгород фактично був частиною Української Держави. Цей період в історії Бєлгорода пов'язаний з подіями в період революційних змін в Росії під час Першої світової війни та подальшого розпаду Російської імперії.

Українська Народна Республіка (УНР) оголосила свою незалежність від Росії в січні 1918 року. Протягом весни та літа 1918 року в Україні відбулася складна політична та військова ситуація, і влада УНР намагалася встановити свій контроль над різними територіями.

Білгород увійшов до складу Української Держави під час цього періоду. Однак згодом, у грудні 1918 року, червоноармійці під командуванням Леоніда Красіна захопили Білгород, і місто повернулося під контроль Російської Радянської Федерації. Таким чином, короткий період існування Білгорода в складі Української Держави закінчився в грудні 1918 року, проте, населення Білгороду мали час зрозуміли в якій державі життя краще.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.