У Пентагоні сказали, скільки грошей залишилось у США на військову допомогу

01 листопада 2023, 00:26
Власник сторінки
0
15
У Пентагоні сказали, скільки грошей залишилось у США на військову допомогу
medium.com

Спікер американського Пентагону Пет Райдер заявив, що Сполучені Штати мають у своєму розпорядженні суму понад 5,4 млрд доларів для надання військової допомоги Україні.

Про це чиновник розповів під час пресконференції Міноборони США. Вашингтон продовжить передавати українцям пакети і необхідним озброєнням.

У своєму виступі перед журналістами Райдер вказав на партію допомоги, яку надали раніше, на суму 200 мільйонів доларів. Тоді до неї увійшли ракети AIM-9 Sidewinder для протиповітряної оборони, боєприпаси HIMARS, протитанкові ракети TOW, а також додаткові снаряди 155 мм та 105 мм калібрів.

Нагадаємо, адміністрація президента США Байдена ще раз звернулася до Конгресу з проханням виділити ще 61 мільярд доларів на потреби нашої країни, об'єднавши цей пакет з допомогою Ізраїлю і Тайваню. Такий крок отримав запеклий опір частини республіканців, які мають більшість у Конгресі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.