«Від втрат до перемоги»

31 травня 2023, 10:50
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
110
«Від втрат до перемоги»

Невдовзі ми побачимо події, які докорінно змінять історію Європейського континенту.

Україна, суверенна країна в Східній Європі, стала свідком агресії та незаконної окупації частини своєї території. Однак, уряд та народ України не змирилися з цим станом речей і вирішили вжити заходів для контрнаступу та деокупації втраченої землі. Тут ми розглянемо зусилля України у боротьбі за свою територіальну цілісність та відновлення суверенітету.

Україна не обмежується лише військовими зусиллями. Ми активно залучаємо міжнародну спільноту до розв'язання воєнного конфлікту та осудження окупації своїх територій. Дипломатичні зусилля спрямовані на отримання підтримки від союзників та міжнародних організацій. Санкції проти росії та посилення міжнародного тиску на неї стали важливими елементами стратегії України.

Деокупація території: Відновлення суверенітету Україна вживає широкого спектру заходів для деокупації своїх земель. Це включає в себе військові операції, спрямовані на повернення контролю над тимчасово окупованими регіонами, організацію гуманітарної допомоги для місцевого населення та відновлення інфраструктури. Через рішучість та відданість, Україна зможе відновити суверенітет в наступні місяці.

В найближчий час потуга української армії завдасть сильних ударів ворогу, російська армія настільки знесилена, що невзмозі буде стримати контрнаступ Збройних сил України. Думка про непереможність та міць російської армії – міф, російська армія – це розсадник дилетантів, невігласів та нездар. Українська армія, на відміну від ворожої, цінує своїх військових, крім того, Україна здобула якість у військовій сфері, як у технічному плані так і у підготовці особового складу. Тож якби не возвеличували пропагандисти федеральних російських каналів т.зв. російську армію, вона залишатиметься збіговиськом невігласів, мародерів, вбивць мирного населення та ґвалтівників дітей.

Невдовзі ми побачимо події, які докорінно змінять історію Європейського континенту. Україна відновить свою територіальну цілісність та стане повноправним членом ЄС та НАТО.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Україна,ЗСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.