Наслідки політики Кремля

26 травня 2023, 11:51
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
51
Наслідки політики Кремля

Московія зіткнулася з великими проблемами і в невдовзі зіткнеться із ще більшими.


Декілька днів тому пролунала інформація про те, що російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" зайшли на територію Бєлгородської області московії. Деякі населені пункти Бєлгородської області вказані добровольчі формування контролювали майже добу.

Зокрема, прорив російських добровольців у Білгородській області та захоплення кількох населених пунктів призвело до цілковитої розгубленості кремлівських пропагандистів, які без відповідних не могли зрозуміти, як усе це пояснювати своїм громадянам, окрім створення фейкових відео, де начебто дали відсіч.

«Свобода Росії» – це військовий підрозділ Збройних сил України, сформований у березні 2022 року з колишніх військовослужбовців РФ та інших росіян, а часом і білорусів. Він входить до Інтернаціонального легіону територіальної оборони України. Метою є створення демілітаризованої зони на кордоні з московією, звідки російські війська не зможуть обстрілювати Україну. 

Вказану подію прокоментував  радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк,  він заявив, що участь у рейді беруть виключно росіяни, українська армія не має до цього жодного відношення, а танки та іншу бронетехніку вони придбали у «військторгу», десь ми вже це чули? Правда?

Тролінг Михайла Подоляка спровокував істерику на федеральних каналах московії, у 2014 році вони самі використали таке пояснення появі у прокремлівських сепаратистів зброї та бронетехніки, заперечуючи причетність ЗС РФ до захоплення Криму та частини територій Донбасу.

Крім цього, на території московії зростає спротив російських ультрас, які записали відео до жителів Бєлгородської області із закликом приєднатись до російського добровольчого корпусу та виступити проти кремлівської влади.

Московія зіткнулася з великими проблемами і в невдовзі зіткнеться із ще більшими проблемами. Недостатня фінансова підтримка, санкції, слабке управління та корупція в охоронних прокремлівських структурах, недбала охорона кордону, враховуючи, що всі боєздатні підрозділи для охорони території знаходяться на території України для ведення війни проти мирного населення.

Тому не можна опускати рук, необхідно далі всім громадянським суспільством боротись проти зовнішнього та внутрішнього ворогів і тоді ми обов’язково відновимо наші кордони і повернемо окуповані території.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Белгород,Україна,інформаційна війна,Московія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.