«Жертви минулого та реальність сьогодення»

10 травня 2023, 14:44
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
96
«Жертви минулого та реальність сьогодення»

У ранок 9 травня у День перемоги в війні над нацизмом росіяни завдали ракетної атаки на Україну. Абсурд? Так.

9 травня - День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цей день є одним з найбільш важливих національних свят в Росії та в інших країнах, що були частинами колишнього СРСР. Проте, незважаючи на те, що це свято символізує перемогу над нацизмом, Росія навіть у цей день продовжує вести війну в Україні. Колись Уїнстон Черчіль сказав: «Фашисти майбутнього будуть називати себе антифашистами» і він був правий.

Зараз, Російська Федерація веде війну проти України вже більше 7 років. За цей час російські війська анексували Крим та окупували Донбас, що призвело до загибелі тисяч українських громадян. На жаль, війна не припиняється й досі. Росія продовжує обстрілювати українські міста та села, в результаті чого жителі втрачають свої життя, а міста та інфраструктура руйнуються.

Відзначаючи День Перемоги, Російська Федерація не тільки шаблонно «вшановує» пам'ять тих, хто воював проти фашизму, але також вказує на те, що вона продовжує вести війну в Україні. Це не тільки протирічить ідеям збереження миру та стабільності, але також порушує міжнародні права.

Якщо Росію не спинити в Україні світ заплатить значно більшу ціну, якщо вона піде далі на шляху своїм військовим амбіціям. Тому важливо, щоб міжнародна спільнота підтримувала Україну та допомагала вирішувати цей конфлікт шляхом поставки зброї та миротворчої діяльності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Росія нацистська країна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.