Звернення до Папи римського Франциска

02 травня 2023, 17:45
Власник сторінки
0
60

Звернення до Папи римського Франциска

Папі римському Франциску

 

                     Шановний пане Папа римський Франциск!

 

Українське Громадянське Товариство в особі найбільшої громадської організації України, що об'єднує близько 4,5 тисяч громадських організацій та партій нашої країни, Всеукраїнський Союз Громадських Організацій «Народна Рада» України звертається до Вас з проханням та пропозицією зареєструвати, разом з Ватиканом за Вашої особистої участі, як майбутнього лауреата Нобелівської премії миру, вже зареєстрованого в Україні, мною та моїм першим заступником «Ради глобальної безпеки, співробітництва та розвитку світу».

Дорогий Пане Папа римський Франциск! Звертаємось особисто до Вас з великим проханням підтримати створення та реєстрацію цієї міжнародної громадської організації на території Ватикану з розміщенням штаб-квартири на території України, як це і було заповідано найбільшим американським філософом та політологом паном Самюелем Хантінгтоном, який багато десятиліть тому пророкував та залишив як заповіт, для всієї світової громадськості створення по суті справи світового уряду на території саме такої країни, як Україна. Така сама пропозиція і такі самі зусилля щодо створення світового парламенту (тобто світового уряду) саме в Україні, робив і робив спроби реалізації цієї ідеї, відомий російський прем'єр міністр Петро Аркадійович Столипін.

Україна завжди була однією з найбільш економічно та інтелектуально розвинених республік колишнього Радянського Союзу. Після розпаду СРСР Україна мала третій за величиною у світі арсенал ядерної зброї, була 4-ою країною та території Європи за рівнем економічного розвитку. Звичайно, помилкова, а часом волюнтаристська політика колишнього українського керівництва призвела країну до небаченої деградації та втрати ядерної зброї.

Хоча слід зазначити, що Україна є єдиною країною у світі, яка добровільно відмовилася від ядерних озброєнь, щоб послабити напруженість у всьому світі. Не дивлячись на важку історію нашої країни, і особливо трагедію останнього року, яка пов'язана із вторгненням російської федерації на територію України та по суті самознищення людей, пов'язаних між собою не лише історично, а й прямими родинними зв'язками, Україна завдяки підтримці демократичних держав Європи та насамперед Ватикану, продовжує героїчно захищати свою землю і беззахисних українських жінок-матерів, дітей, людей похилого віку та старих, які вже пережили у своєму житті жахи Другої світової війни, тотального знищення цивільного населення та небаченого за масштабами Голокосту.

І навіть незважаючи на дуже важкий соціальний, матеріальний, морально-психологічний стан наших людей, ми твердо переконані, що майбутнє світу ґрунтується не на принципах ведення загарбницьких воїн та інших видів територіальних експансій, на кшталт «кольорових» революцій.

Я особисто прорахував економічну доцільність розвитку світу не шляхом війн і захоплення чужих територій (якими б не були ці технології).

Я глибоко переконаний, ще раз повторюся, на основі економічних та соціальних розрахунків, що для всіх держав світу, навіть таких сильно розвинених як США, Великобританія, Німеччина, Франція, Китай, Ізраїль та інших країн світу є лише один найефективніший і найдоцільніший шлях розвитку - це створення добре збалансованої, з глибокою спеціалізацією та з широкою взаємопов'язаною кооперацією між усіма країнами світу, у вирішенні глобальних питань, які стосуються не тільки накопичення грошових коштів та ресурсів, але й отримання нових невичерпних джерел енергії автоматично самовідновлюваних, виробництва більш фізіологічної та корисної для кожної людини органічної продукції агропромислового сектора, глибше вивчення природи самої людини через пізнання молекулярно-генетичного принципу народження, життя та смерті будь-якого мешканця планети.

  Спільна робота найбільш розвинених країн світу вже сьогодні може дати абсолютно фантастичний результат (який мною багаторазово продуманий), який дозволить людству лікувати людей набагато меншою мірою хіміко-фармацевтичними препаратами. Саме молекулярно-генетичний підхід вже сьогодні дозволяє нам лікувати найтяжчі захворювання людства, такі як рак, СНІД, серцево-судинні захворювання (інфаркт, інсульт), будь-які вірусні чи імунодефіцитні хвороби типу короно вірусу та інших захворювань.

Крім того, найголовніше, що глибока співпраця та кооперація вчених та медиків усіх найбільш розвинених країн світу, без жодних перебільшень, здатна вже сьогодні продовжити життя будь-якої людини як мінімум від 150 до 200 років життя, хоча мені особисто, як лікарю та кандидату медичних наук з незахищеною докторською дисертацією саме з імунологічних та молекулярно-генетичних технологій лікування раку та інших важких захворювань, результати спостережень та досліджень дозволяють говорити про те (що може бути звучить фантастично), але я можу вже сьогодні сказати, що за певних обставин людина може жити необмежену кількість років. Звичайно, завдяки зовнішньому лікарському втручанню в роботу його молекулярно-генетичного апарату, який працює на принципах зворотних зв'язків, підтримуючи які ми можемо зробити життя людини практично нескінченним.

А також я вважаю, що продовження життя має бути доступним тільки для тих людей, які зробили якийсь значний внесок у життя людства і тому ці люди мають право на продовження життя прямо пропорційно значущості їхнього внеску у розвиток світової спільноти та нашої цивілізації.

Спільна співпраця та кооперація дозволяє розвивати найефективніші галузі економіки в кожній окремо взятій країні. При цьому результати плідної взаємодії країн приноситимуть значно більші доходи для всіх цих разом узятих держав і кожної держави окремо. Доходи тих країн, які намагаються збагатитися шляхом військової інтервенції чи захоплення чужих територій, іншими соціально-психологічними технологіями, на кшталт «кольорових» революцій, будуть значно меншими і в результаті призведуть до деградації цих держав.

Таким чином, спільна робота різних країн світу в галузі розвитку літако- та ракетобудування, енергетики, органічного сільського господарства, в галузі підвищення тривалості життя найвидатніших людей, а також освоєння космічного простору та можливе створення або відкриття нових екзо планет придатних для життя та розвитку людського спільноти – реальна, досяжна мета.

  Все це є абсолютно можливим, за умови, що всі країни світу в ході мирних, дружніх переговорів спільно визначають та законодавчо закріплюють, для кожної країни світу основні найбільш природно, екологічно та економічно обґрунтовані види діяльності, за яких промислове, економічне та соціально-фізіологічне , а також матеріальний (грошовий) розвиток кожної країни стає найбільш ефективним і набагато більш прибутковим, ніж розвиток шляхом військової чи іншої експансії.

При цьому також країни мають законодавчо закріпити глибоку економічну, соціальну та культурну кооперацію та інтеграцію між усіма державами планети, що дозволить оптимізувати та зробити найбільш раціональним процес взаємної торгівлі, використання природних ресурсів, обміну культурними, соціальними та правовими знаннями та досвідом. Це дозволить зробити країни більш дружніми та взаємопов'язаними. При цьому будь-які взаємні конфлікти не можливі через те, що будь-які війни неминуче вести до глибоких матеріальних і соціально-економічних втрат.

Дорогий Пане папа римський Франциск! У цьому листі я виклав лише концептуальні принципи глибокої спеціалізації та кооперації між найбільш розвиненими, основними країнами світу, використання яких дозволить всьому людству, і в тому числі США, використовувати свої найсильніші та найперспективніші природні, інтелектуальні, технологічні та інші переваги в порівнянні з іншими країнами світу, внаслідок яких США стане ще багатшою, здоровішою та щасливішою цивілізацією-державою.

Прошу Вас призначити дату зустрічі з Вами і за Вашого благословення я готовий особисто відвідати Ватикан для обговорення з Вами подальшої процедури створення «Ради глобальної безпеки, співробітництва та розвитку миру», що дозволить зупинити війну в Україні та плідно розвиватися усьому світовому співтовариству.

 

З глибокою повагою та вдячністю,

щиро Ваш шанувальник

Голова ВСГО «Народна Рада» України,

Академік та Перший Віце-президент

Академії економічних наук України,

доктор економічних наук,

кандидат медичних наук 

А.В. Пешко

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.