Discovery представляє продовження культового шоу — «Брудна робота»

11 лютого 2022, 17:42
Власник сторінки
0
10
Discovery представляє продовження культового шоу — «Брудна робота»

Прем’єра нового сезону улюбленого серіалу «Брудна робота» відбудеться в пʼятницю, 11 лютого на каналі Discovery.

Так, у світі є багато брудної роботи, але ж хтось має її виконувати. Майк Роу, чемпіон серед працівників, які виконують цю важливу працю. Він засукує рукава, щоб звернути увагу на наступне покоління працьовитих чоловіків і жінок, які роблять можливим наше цивілізоване життя. 

Коли Майка попросили прокоментувати повернення цього знакового серіалу, він пожартував, цитуючи «Хрещеного батька»: «Тільки-но я думав, що цей проєкт позаду, вони покликали мене назад! За цей рік мені надіслали сотні листів від шанувальників, вони закликали продовжити серіал. Мені було дуже приємно. Я схвильований і маю честь познайомити країну з новою командою працьовитих американців, які не бояться забруднити руки. Чесно кажучи, я не можу придумати кращого способу розпочати новий рік».

«Майк Роу» та «Брудна робота» були частиною Discovery протягом майже двох десятиліть. Я в захваті від нового покоління глядачів, які побачили, як Майк береться за важку роботу, яка в його руках стає доступною та зрозумілою. Цей серіал — більше, ніж просто виконання важкої роботи. Йдеться про те, щоб звернути увагу на тих, хто впливає на наше життя, а багато хто з нас навіть не підозрює це», — сказала Ненсі Деніелс, головна бренд-директорка Discovery & Factual.

У продовженні шоу Майк знову спробує нові завдання. Він вже виконав десятки видів роботи. Однак у цьому сезоні він візьметься за найвиснажливіші з них.

Майк приєднається до професіоналів, відповідальних за розбудову інфраструктури Америки. Щодня мільйони людей їздять по мостах та користуються величезною системою автомагістралей. Але що саме потрібно для побудови цих складних і життєво важливих споруд?

Майк вчиться у робітників, які працюють у жорстоких умовах, спекотних температурах, виготовляючи залізний каркас для важливих споруд, якими користується вся країна. Майк виїжджає за межі Тампи, штат Флорида, щоб зустрітися з чоловіками, яким доручено добудувати міст лише за один день. Їхня робота — і креативна, і життєво необхідна. Однак результати їхньої праці завжди вкриті бетоном, поза очима та поза свідомістю. Майк готовий це виправити. Але чи витримає він в умовах високого тиску та коротких термінів?

У кожній серії ви будете знайомитись з новими героями соціуму — очисником водонапірної башти, техніком ескалатора, бойовим хірургом та установником епоксидної смоли. Майк допомагатиме тим, хто на передовій, навіть якщо йому доведеться мати справу зі скорпіонами чи ігуанами.

Популярна франшиза, яка вперше виходила в ефір на Discovery з 2005 по 2013 рік і була перезапущена у новому сезоні «Брудної роботи», знову покаже Майка Роу в дії. Настав час ще раз забруднити руки!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: шоу,премьера,Discovery
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.