Маск, Безос, Бренсон у новому фільмі «Космічні гіганти» на Discovery+

10 січня 2022, 09:47
Власник сторінки
0
21
Маск, Безос, Бренсон у новому фільмі «Космічні гіганти» на Discovery+

2021 рік відзначився польотами у космос мільйонерів, адже тепер це доступно не лише астронавтам. Цікаво — що далі? Дивіться у шоу «Космічні гіганти» на Discovery+ на Megogo вже зараз.

Через партнерство із автором The Washington Post Крістіаном Дейвенпортом стало можливим напряму поспілкуватися з ключовими представниками космічної галузі. Журналіст розкриє подробиці інновацій, які зароджуються прямо зараз, а також проведе ексклюзивне інтерв'ю із засновником та головним інженером SpaceX Ілоном Маском.

 

Відтепер двері у космос відкриті. НАСА залучила приватні компанії до фінансування польотів астронавтів на орбіту і ще глибших досліджень. Такі компанії, як SpaceX, відправляють космонавтів на Міжнародну космічну станцію. І це лише початкова точка, трансферна станція — саме така, якою описували її письменники у науковій фантастиці. На цьому завершується десятилітня перерва, під час якої жоден астронавт не відправлявся у космос з території США.

 

Blue Origin та Virgin Galactic, компанії Джефа Безоса та Річарда Бренсона, також роблять вклад в історію освоєння космосу. Вони відправляють туди звичайних людей, тобто влаштовують такі собі туристичні польоти. Приватні польоти дозволять НАСА повернутися до дослідження Місяця через 50 років перерви. Місяць завжди приваблював дослідників космосу. Тепер НАСА планує не лише висадитись там, а й залишитись. Національне управління з аеронавтики дослідження космічного простору США поставило собі амбітну ціль — висадитись на південному полюсі Місяця до 2024 року.

 

Для цієї місії НАСА використовуватиме найбільшу у світі ракету. Після підкорення Місяця наступним кроком стане Марс. Звісно, Ілон Маск теж кинув оком на Марс і планує, що SpaceX доставить людей на Червону планету вже до 2026 року, а збудує колонію — до 2050 року.

 

Цього моменту в історії відомі космічні титани досягали десятиліттями. І старі, і нові компанії виходять за межі можливостей для здійснення найсміливіших бажань. Цей дивовижний та непростий час тримається на уяві, інноваціях та ракетах, що наближає людство до приватних подорожей, які стануть доступними для всіх охочих.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: космос,шоу,Discovery
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.