Премія принца Вільяма та Королівського фонду у боротьбі з екологічними проблемам

15 листопада 2021, 09:57
Власник сторінки
0
26
Премія принца Вільяма та Королівського фонду у боротьбі з екологічними проблемам

На платформах Discovery по всьому світу транслюється унікальний документальний фільм про премію принца Вільяма The Earthshot Prize, який складається із п’яти частин.

На платформах Discovery по всьому світу транслюється унікальний документальний фільм про премію принца Вільяма The Earthshot Prize, який складається із п’яти частин. Документальні серії «Приз Earthshot: ремонт нашої планети» уже доступна для перегляду для тих, хто цікавиться збереженням Землі.

Премія The Earthshot prize заснована принцом Вільямом та Королівським фондом у жовтні 2020 року і є найпрестижнішою глобальною екологічною премією в історії. Її мета — відкриття, заохочення та масштабування інноваційних рішень щодо найбільших екологічних проблем. Премія складається з п'яти частин — захист та відновлення природи, очищення повітря, відродження океанів, організація безвідходного середовища, відновлення клімату. Ці амбітні цілі покращать життя для всіх нас, якщо ми зможемо реалізувати хоча б частину з них до 2030 року.

У документальній кінострічці беруть участь принц Вільям, сер Девід Аттенборо, а також учасники премії The Earthshot Prize. Фільм висвітлює роботу 15 фіналістів премії, їх новаторські рішення глобальних екологічних проблем.

Під час оголошення фіналістів премії The Earthshot Prize принц Вільям сказав: «Понад півстоліття тому програма президента Кеннеді Moonshot об’єднала мільйони людей навколо мети підкорення Місяця. Натхненна цим проєктом, премія The Earthshot prize має на меті об'єднати спільні зусилля навколо нашої унікальної здатності впроваджувати інновації, розв'язувати проблеми та ремонтувати нашу планету. Для мене велика честь представляти 15 новаторів, лідерів і мрійників, які стали першими фіналістами премії The Earthshot Prize. Вони працюють із зусиллями, необхідними в це вирішальне десятиліття життя на Землі. Вони надихатимуть всіх нас своїм оптимізмом у людській здатності протистояти найбільшим викликам в історії».

Фільм «Приз Earthshot: ремонт нашої планети» містить інтерв'ю з членами Ради The Earthshot Prize, включаючи співачку та філантропку Шакіру Мебарак, яка розповідає про свою пристрасть до океану та важливість захисту його для майбутніх поколінь, а також японську інженерку та колишню астронавтку на борту Міжнародної космічної станції, Наоко Ямадзакі, яка однією з перших спостерігає за забрудненням планети з космосу. Ці небайдужі люди своєю діяльністю привертають увагу до екологічних проблем та показують, як їх можна вирішити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.