«В Польщі ультраправі організації планують антиукраїнський марш»

21 жовтня 2021, 18:26
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
45
«В Польщі ультраправі організації планують антиукраїнський марш»

Україна - суверенна держава і вона не повинна погоджувати свою політику з іншими державами щодо відзначення пам’ятних дат та вшанування своїх героїв.

11 листопада з нагоди Дня Незалежності Республіки Польща
у м. Вроцлав Республіки Польща, представники ультраправих організацій планують «Марш поляків» під гаслом «Антибандерівська Польща».  Організатором вказаного заходу є головний редактор польського інформаційного порталу «
Wprawo.pl» Яцек Мендлар, який у своєму акаунті у соціальній мережі «Twitter» закликає прийняти участь представників шовіністичних структур. Допис розміщений за посиланням https://twitter.com/jacekmiedlar/status/1448287922516631556.

За словами організатора Яцека Мендлара, метою акції є висловлення протесту щодо проголошення 2022 року – «Роком Української повстанської армії», а також відповіддю на пасивність польської влади щодо вшанування поляків, вбитих т.зв. «українськими націоналістами».

Таким чином, польська сторона втручається у внутрішні справи України, тоді як в Україні не проводяться різного роду антипольські марші з закликами проти Пільсудського. Україна - суверенна держава і вона не повинна погоджувати свою політику з іншими державами щодо відзначення пам’ятних дат та вшанування своїх героїв.

Вказане вчергове свідчить про те, що такі особи як Яцек Мендлар знищують досягнення українських та польських народів в напрямку взаємопримирення і прощення, побудови спільного демократичного майбутнього на правах взаємоповаги та взаєморозуміння, об’єднання спільних зусиль в протидії сучасним загрозам. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: марш,УПА,Польща,історія,Україна,Історія України,шовінізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.