Документальний фільм «Люди, які продали Чемпіонат Світу» - історія про продаж на

23 вересня 2021, 13:46
Власник сторінки
0
19
Документальний фільм «Люди, які продали Чемпіонат Світу» - історія про продаж на

Discovery розпочала показ фільму двосерійного фільму «Люди, які продали Чемпіонат Світу» від відомих режисерів Даніеля Ді Мауро та Моргана Пеме – це неймовірна історія про те, як було продане найбільше змагання з футболу.

Чутки про підкуп, корупцію і вплив великої політики, а також таємні угоди та жадібність під час визначення країн для проведення чемпіонату ходять постійно. Та це досягло піку, коли Чемпіонат світу з футболу 2022 року був вручений Катару - безлюдній країні з вкрай жарким літом, без жодного стадіону світового рівня, населенням, переважно байдужим до футболу, але великою кількістю грошей.
В ексклюзивних інтерв'ю з тими, хто був всередині історії, цей документальний фільм ви почуєте правду про те, що стоїть за тим, як найбільшу спортивну подію у світі продавали деякі з найвищих офіційних осіб міжнародного футболу, і як вони потім втратили свої посади і вплив.

Завдяки унікальним свідченням, які рухають історію, глядачі потраплять всередину FIFA в епоху Йозефа Блаттера, сумнозвісного експрезидента, який десятиліттями очолював світовий футбол. Це був світ, де для деяких нормальні правила не діяли, а хабарництво та розкрадання були лише частиною звичного стану справ.
Це майже шекспірівська оповідь про гроші, владу та корупцію, в якій зображено епатажних персонажів, серед яких американський футболіст, Чак Блейзер та укладач катарських угод Мохамед бен Хаммам. Учасниками фільму також будуть викривач з катарської команди, колишній керівник пресслужби Блаттера, деякі великі футболісти, серед яких Юрген Клінсманн та Лендон Донова та сам Йозеф Блаттер.
Перший епізод ведуть розслідувачі з Sunday Times Хайді Блейк та Джонатан Калверт, де розповідають про своє неймовірне розслідування, яке виявило розгул корупції в центрі ФІФА. У другому епізоді говоритимуть слідчі ФБР та СВД (Служби внутрішніх доходів), завданням яких було розкрити злочинну поведінку в центрі організації.
Саймон Даунінг, керівник відділу спорту Discovery, сказав: «Люди, які продали чемпіонат світу», - це дуже захопливий фільм, який надає уявлення про один з найбільших спортивних скандалів в історії. Ми надзвичайно горді, що можемо розповісти цю історію виключно на нашому потоковому сервісі, discovery+. Серія є чудовим доповненням до нашого спортивного контенту».
Прем’єра в Україні відбудеться 21 жовтня ексклюзивно на Discovery+.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.