Хасиди зустріли іудейський Новий рік в Умані

08 вересня 2021, 15:14
Власник сторінки
0
138
Хасиди зустріли іудейський Новий рік в Умані

Свято не для всіх

З 06 по 08 вересня в Умані хасиди святкували іудейський новий рік «Рош-Ха-Шана». На святкування цього року з’їхалося понад 30 тисяч паломників з Ізраїлю та інших куточків світу.

Святкування супроводжувалися танцями, співами, зібраннями за святковими столами та молитвами.

Однак не все так весело, як задається на перший погляд, бо зараз в Ізраїлі фіксується спалах захворюваності коронавірусу, який повязують з новим штамом «Дельта». Приїжджі можуть переносити даний вірус та розповсюджувати його в Україні, тому зараз варто згадати та пам’ятати про дотримання карантинних заходів та заходів власної безпеки із запобігання інфікуванням коронавірусною інфекцією.

Також після святкування іудейського нового року хасиди можуть попрямувати в регіони, де захоронені їхні предки та духовні лідери. Це такі населені пункти як селище Буштино, Тячівського району, місто Мукачево, та інші. Хоча ці місця не зазнають такого масового паломництва, але все одно відвідуються доволі часто. Тому під час приїзду даних осіб потрібно особливо дотримуватись протиепідемічних обмежень та карантинних вимог.

Також є сподівання на Іудейську релігійну громаду брацлавських хасидів про те, що зуміє забезпечити паломникам відповідні протиепідемічні умови.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.