«Голі та налякані. Любов» — усе заради кохання

12 серпня 2021, 10:12
Власник сторінки
0
140
«Голі та налякані. Любов» — усе заради кохання

22 серпня на Discovery+ виходить нове шоу від творців «Голі та налякані», де поки що самотні герої пройдуть складні випробування заради справжнього кохання.

Сучасний світ знайомств — це самі тільки фільтри на налаштування, які ми встановлюємо ще не побачивши людину. Уявіть, що увесь тиск, нереальні очікування та сучасні стандарти зникли, а залишись лише наші справжні бажання. Кого б ми обирали тоді? Скоріше за все, зовсім інших партнерів. Тоді б одинокі серця пішли б в глибину та створювали наповнені стосунки. В новому шоу від discovery+ «Оголені та налякані. Любов», яке виходить на екрани 22 серпня, 16 незнайомців «оголять» свою справжню суть та подолають справжні виклики, щоб знайти кохання.

Райські Філіппіни стануть полем для випробувань, коли вісім самотніх жінок та вісім самотніх чоловіків розпочнуть тут найекстремальніший шлях знайомств. Вони шукатимуть справжнє кохання через боротьбу зі стихією пліч-о-пліч. Білосніжний пісок та бірюзова вода здаються ідеальним місцем та атмосферою для нових романтичних стосунків. Та не тоді, коли у наших героїв немає їжі, одягу та вони виснажені як морально, так і фізично. В таких умовах вони залежать лише один від одного. Творці шоу вважають, що так може народитися те саме справжнє кохання. 

На острові зібрались дуже різні люди. Це і ветеран, який знає, що таке брати відповідальність на себе, й аспірантка з Гонолулу, яка втомилась від стосунків, які в неї були, та хоче нового, до вчительки середньої школи, яка мріє про каблучку на тому самому пальці та інструктора серфінгу з Сан-Дієго, який готовий до «полювання». Усі ці самотні та унікальні незнайомці готові ділитися своїм досвідом та створювати нові стосунки. 

Перші невпевнені поцілунки, бійки та навіть любовні трикутники. Усе це й ще багато неочікуваного відбуватиметься з людьми, які випробовують на собі нові способи знайомства. Екстремальні умови даються взнаки і тепер незнайомці мають з'ясувати, чи стануть їх нові партнери коханням усього їх життя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.