Джош Гейтс повертається з новими захопливими пригодами у шоу «Невідома експедиці

12 серпня 2021, 10:05
Власник сторінки
0
Джош Гейтс повертається з новими захопливими пригодами у шоу «Невідома експедиці

Джош Гейтс повертається з новими захопливими пригодами у шоу «Невідома експедиція»

Як так сталося, що літак із військовослужбовцями ВМС США безслідно пропадає в Тихому океані? Чому досі не вдалося знайти здобич найвідомішого грабіжника Америки? Звідки взялася легенда про Ельдорадо і чи справді місто Золота ховається в колумбійських джунглях? Джош Гейтс повернувся, щоб розкрити ці загадкові таємниці.

Затятий авантюрист та шукач пригод, Гейтс, розв'язує найскладніші головоломки — від зниклих міст до масштабних археологічних відкриттів. У новому сезоні програми «Невідома експедиція» Джош полюватиме на скарби на дні Атлантичного океану, досліджуватиме історію повітряного пірата Д.Б. Купера, легенду Ельдорадо та багато іншого.

У захоплюючій прем’єрі Гейтс розкриє раніше невідомі факти про найбільшого американського грабіжника банків — Діллінджера. Злочинець став легендою після декількох сміливих пограбувань та не менш вражаючих втеч з в'язниці. Джош Гейтс навідається до сімейної ферми Діллінджера, щоб дослідити нові факти, які незабаром можуть допомогти знайти вкрадений скарб злочинця. Гейтс спиратиметься на вказівки карти, яку нещодавно знайшов. Можливо, ця знахідка належала самому Діллінджеру.

Глядачі спостерігатимуть, як Гейтс розшукує бойовий літак часів Другої світової війни поблизу узбережжя Південної Каліфорнії. А ще Джош прориватиметься крізь джунглі, щоб знайти правду та скарби загадкового міста Ельдорадо. Буде незабутньо. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.