Фільм «Франческо» про Папу римського — вже на Discovery+

01 квітня 2021, 13:08
Власник сторінки
0
14
Фільм «Франческо» про Папу римського — вже на Discovery+

Документальна стрічка режисера Євгенія Афінеєвського «Франческо» — про життя Папи римського Франциска — була номінована на премію «Оскар».

Discovery+ придбав права на ексклюзивну трансляцію документального фільму «ФРАНЧЕСКО», від, номінованого на премію «Оскар», режисера і продюсера Євгенія Афінеєвського. Фільм дає безпрецедентний доступ до життя Його Святості Папи Франциска та відображає близький погляд на світового лідера, який підходить до важких і складних питань з величезним смиренням, мудрістю і щедрістю до всіх.

Фільм «ФРАНЧЕСКО» охоплює такі питання, як зміна клімату, міграція та біженці, розширення прав і можливостей жінок, сексуальне насильство і проблеми ЛГБТК, пандемія, прикордонні стіни і багато інших актуальних проблем сучасності. Кіно відправляє глядачів у подорож по всьому світові, щоб показати неймовірне співчуття папи Франциска, який продовжує вселяти надію у епоху непростих моментів нашої історії. При цьому фільм шукає відповідь на питання: що може зробити людство, щоб досягнути процвітання у XXI столітті.

Світова прем’єра «ФРАНЧЕСКО» відбулася на початку католицького Страсного тижня, в неділю 28 березня, на discovery+. Окрім перегляду FRANCESCO на discovery+, глядачі можуть приєднатися до обговорення фільму у соціальних мережах, використовуючи хештег #Francesco та відстежуючи сторінки Discovery у Facebook, Twitter, Instagram та TikTok.

Окрім безпрецедентного доступу до Папи Римського Франциска, у фільмі представлені інтерв’ю з близькими до понтифіка людьми. У кіно взяли участь:

• Хосе Ігнасіо Берголіо, племінник папи Франциска

• Його Святість Папа Римський Бенедикт XVI

• Хуан Карлос Круз, жертва та борець за розслідування злочинів сексуального насильства

• Сестра Норма Піментель, адвокат біженців

Фільм «ФРАНЧЕСКО» пише портрет людини, яка присвятила своє життя зближенню людей та процвітанню глобальної спільноти.

«Для мене велика честь, що Папа Франциск дозволив стати мені свідком і творцем цього надихаючого фільму, присвяченого найбільш актуальним проблемам сьогодення. Його прихильність до людей у всьому світі виведе нас із цього важкого історичного моменту у світле майбутнє. Папа Франциск – маяк для багатьох, який щодня прагне просвітити людей, створюючи міст до кращого завтрашнього дня”, - говорить Афінеєвський. "Надзвичайно цікаво співпрацювати з discovery+, щоб донести історію Папи Франциска до людей з різних куточків світу одночасно"

«Трансляція всесвітньої прем’єри фільму «ФРАНЧЕСКО» на discovery+, що висвітлює життя одного з найулюбленіших та найвпливовіших лідерів у світі, Папи Римського Франциска – це велика честь для нас. Ми раді співпрацювати з таким надзвичайним режисером, як Євгеній, і над цим важливим проектом, що є символом нашої здатності розширити спектр документального кіно на discovery+”, – каже Ліза Холм, керівник контентної та комерційної стратегії Discovery, Inc.

«ФРАНЧЕСКО» — оригінальний фільм discovery+; режисер та продюсер: Євген Афінеєвський, продюсери: Ден Толмор, Ерік Есрейліан, Тері Шварц; виконавчі продюсери: Тед Хоуп, Колін Кемп, Марк Монро, Томаш Сровнал, Мішель Бертран Неве, Світлана Чистякова, Бонні Абаунза, Богдан Батрух, Регіна К. Скаллі, Ельба Луїс Луго, Джералін Уайт Дрейфус, Роберт Фіволент. Фільм продюсує Afineevsky-Tolmor Production та школа кіно і телебачення UCLA (UCLA TFT), PFX - Студія постпродукції та візуальних ефектів спільно з Diamond Docs.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Ватикан,Папа Римский,Discovery
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.