На «ЖАРТІВНИКІВ» про замінування чекає серйозна відповідальність!

15 грудня 2020, 09:38
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
28
На «ЖАРТІВНИКІВ» про замінування чекає серйозна відповідальність!

Кількість завідомо неправдивих повідомлень про загрозу безпеці громадян,набула загрозливого маштабу.

Кількість завідомо неправдивих повідомлень про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності за останні час набула загрозливого маштабу. У 2019 році слідчими Нацполіції розпочато досудове розслідування 2000 тисяч кримінальних проваджень. Правоохоронці вимушені реагувати на кожне таке повідомлення, задіяючи значну кількість спеціальної техніки та особового складу. Неправдиві повідомлення носять комплексний характер, коли одночасно повідомляється про замінування одразу десятків об’єктів, що може свідчити про цілеспрямовану атаку ворожих сил проти нашої інфраструктури.

Також, слід пам’ятати що за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років з конфіскацією майна, якщо об’єктами неправдивого повідомлення стали критично важливі об’єкти інфраструктури чи споруди, що забезпечують діяльність органів державної влади, або заклади охорони здоров’я та освіти.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.