Про ціну зустрічі у "нормандському форматі"

27 серпня 2020, 16:41
Власник сторінки
директор Агентства моделирования ситуаций
1
192
Про ціну зустрічі у  нормандському форматі

Зеленський обіцяє швидкий мир. І це не перший раз, він вже говорив, що потрібно перестати стріляти, зустрітись десь посередині з ворогом і буде мир.


Тобто Зеленський баче "свій мир", як компроміс з агресором, що передбачає перестати захищати Україну від агресора і пристати на його вимоги і віддати йому захоплені території України( Крим і частину Донбасу)

 Кравчук активізувався і виконуючи вимоиг агресора говорить про прийняття Верховною Радою рішення, яке дозволить проведення виборів на тимчасово окупованій частині Донбасу.

Всі ці заяви робляться для зустрічі у "Нормандському форматі", щоб на цій зустрічі узгодлити всі ці дії.

Вкотре нагадую чинній владі зміст першої та другої статтей Конституції України:

Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. Стаття 2. Суверенітет України поширюється на всю її територію. Україна є унітарною державою. Територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканою.

Тому, Зеленському і його оточенню потрібно усвідомити, що вони йдуть шляхом порушення Коституції України і державної зради. Зупініться поки непізно, щоб згодом не відповідати за свої дії у судді.

Зеленському і його оточенню потрібно усвідомити також, що миру з Росією не буде доти, поки Росія не поверне Крим. Україна разом із своїми союзниками повинна рухатись шляхом миру не йдучи на компроміси з агресором, а змушуючи його поважати суверенітет і територіальну цілістність України.

Тому, всі розмови про мир сьогодні, хочеться сподіватись, мають тільки передвиборчий характер напередодні місцевих виборів.

У випадку, якщо чинна влада дійсно хоче втілити свої заяви у рішення і дії, вона повинна бути готовою до непердбачуваних для себе наслідків. І щось мені підказує, що ці наслідки будуть для представників чинної влади дуже невтішними, м'яко кажучи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Владимир Путин,Ангела Меркель,Владимир Зеленский,нормандская четверка,Эммануэль Макрон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.