Обєднаймо зусилля у боротьбі проти агресора!

17 липня 2020, 11:26
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
57
Обєднаймо зусилля у боротьбі проти агресора!

Слава Україні!!!

Нещодавно у провідному львівському Інтернет – виданні на сторінці власного блогу виконавчий віце-президент Конгресу національних громад України Йосиф Зісельс розмістив статтю під назвою: «Заклик до єднання державницьких сил». Користувач мережі Інтернет, прочитавши назву,  мабуть, спершу подумає, що таким чином пан Йосиф, який завжди характеризувався  проукраїнськими настроями, систематично давав бій провокаторам, що шукають прояви антисемітизму на кожному кроці, і цього разу закликає українців обєднати зусилля у боротьбі проти держави-агресора,  про що саме і йдеться на початку матеріалу : «Державний суверенітет України перебуває під загрозою, оскільки поширюються повідомлення, що Росія готова до вирішального наступу на Україну». Проте в подальшому автор змінює тематику, зазначаючи, що дії чинної влади в Україні призвели до політичної та економічної кризи, деградації системи державного управління, зросли загрози для національної безпеки, тому  закликає громадськість об’єднатися з метою протидії проросійським силам.

Звичайно, що кожен має право на власну думку, але виникає запитання чи не можуть такі висловлювання авторитетної особи призвести до зворотного ефекту– активізації не лише громадських активістів радикального спрямування, але й проросійських сил, які, скоріш за все, уже займаються підготовкою статей на основі вищезазначеного матеріалу про бездіяльність державної влади в Україні.

Тож, вважаємо за доцільне не поширювати, статті які можуть нести загрозу в інформаційній безпеці України, а навпаки, закликати людей в першу чергу не панікувати, а поберегти сили для протистояння справжньому українському ворогу, який не лише відбирає українські землі, але й життя українських воїнів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Украина,война
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.