Інтерв'ю з чорношкірими лідерами про громадянські протести в США на Discovery

19 червня 2020, 16:44
Власник сторінки
0
24
Інтерв ю з чорношкірими лідерами про громадянські протести в США на Discovery

20 червня о 22:00 телеканал Discovery транслюватиме в Україні серію розмов Опри Вінфрі з чорношкірими громадськими діячами і артистами у спецвипуску телепередачі “В центрі уваги: Що нам робити далі?"

Головною темою розмови стали систематичний расизм та тривалі заворушення в Америці після  трагічного вбивства Джорджа Флойда. Опра Вінфрі та її гості спробували знайти відповіді на питання “Що зараз справді має значення?” і "Що робити далі?" 

 

Серед інших, спеціальними гостями були: 

 

Стейсі Абрамс – перша афроамериканка у США, яка стала кандидатом у губернатори. 

 

Чарльз М. Блоу – журналіст The New York Times

 

Кіша Ленс Боттомс – мер Атланти. 

 

Ава Дюверней – режисерка, номінованого на Оскар, фільму “Сельма”

 

Дженніфер Еберхард – професока та автор книги “Упереджений”.

 

Ніколь Ханна-Джонс – журналістка та лауреатка Пулітцерівської премії

 

Ібрам Кенді – історик і автор книги “Як бути антирасистом”

 

Девід Оєлово – актор, номінант на премію “Золотий глобус” за фільм “Сельма”

 

"Я мала багато розмов із друзями та лідерами думок про те, що буде далі і що далі робити", - сказала Опра Вінфрі, – "Я вирішила, що їхні ідеї, занепокоєння та думки буде цікаво і корисно дізнатися суспільству".

 

В США трансляція відбулася 9 та 10 червня. Вперше в історії, мережа Discovery, яку щовечора переглядають майже третина американців, одночасно показувала програму на всіх своїх 19 американських каналах. В Україні показ відбудеться 20 червня о 22:00.

 

"Ніхто не може краще ніж Опра, об’єднати всіх нас у цей критичний момент історії, щоб знайти порозуміння, перспективу та план дій", - сказав Девід Заслав, президент і генеральний директор компанії Discovery, Inc. "Для нас честь транслювати цю важливу ​​дискусію про глобальні питання економічної та соціальної справедливості перед потенційною аудиторією в мільярд людей у більш ніж 200 країнах та регіонах так, як може лише Discovery».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Discovery,телепередача
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.