OPPO увійшли до топ-5 у міжнародній патентній системі заявок PCT 2019

14 квітня 2020, 13:49
Власник сторінки
0
15

Подавши 1 927 заявок у 2019 році, OPPO потрапляють у топ-5 рейтингу PCT.

11 квітня, 2020, Шеньчжень, Китай  — Всесвітня організація інтелектуальної власності (WIPO) оголосила результати рейтингу міжнародних заявок на патент у 2019 році за системою  Patent Cooperation Treaty (РСТ). З 1 927 заявками OPPO потрапили у першу п'ятірку учасників рейтингу PCT.

Подаючи міжнародну заявку на патент у рамках РСТ, міжнародного нормативного договору з більш як 150 державами-партнерами, заявники отримують протекцію та захист винаходу у багатьох країнах. З початку 2009 року OPPO працювали над збільшенням патентних заявок по всьому світу та у різних сферах технологій. Як результат, за кількістю патентних заявок у рейтингу міжнародних патентів WIPO компанія OPPO після років глибокого вдосконалення перемістилася з 17-ї позиції у 2019 році на п’яту у 2020 році.

Станом на березень 2020 року OPPO мали понад 43 000 міжнародних заявок на патент, при цьому 16 000 з них наразі авторизовані. Серед загальної кількості заявок приблизно 88%, або понад 38 000, пов'язані з новими винаходами. Компанія OPPO подала понад 3 000 заявок на патент 5G та 1 900 заявок на патент в галузі штучного інтелекту. По всьому світу брендом зареєстровано понад 6 100 патентів на зображення, з яких 2 000 авторизовано. Одночасно, у сфері швидкої зарядки OPPO по всьому світі подали понад 2 700 заявок, при цьому більш як 1 100 отримали дозвіл.

Їн Фенг, старший директор відділу інтелектуальної власності OPPO, сказав: «Результати міжнародних заявок PCT за 2019 рік, в яких OPPO посіли 5-те місце після тогорічної 17-ї позиції, показали, що стратегія зміщення нашої уваги на зусилля щодо патентних заявок з Китаю до інших країн, яку ми впровадили понад 10 років тому, була правильною ідеєю. Ми продовжуватимемо дотримуватися цієї стратегії, прискорюючи наші патентні зусилля по всьому світу. Зараз ми подали заявки на патенти в областях стандарту 5G, технології швидкої зарядки, зображення, AI, IoT та інших важливих областях. Ми прискоримо наші зусилля для прориву в інших сферах, включаючи виготовлення мікросхем, технологій дисплея, антен.

OPPO завжди приділяли велике значення розвитку патентів, продовжуючи посилення інвестицій та досліджень в галузі передових технологій. Тоні Чен, засновник та генеральний директор OPPO, заявив, що в найближчі три роки OPPO вкладуть 7 мільярдів доларів в науково-дослідницькі роботи. Він також додав, що OPPO зосередяться на дослідженнях у таких областях, як 5G, AI, AR та big data, і намагатимуться створювати продукцію OPPO на основі невід’ємних апаратних технологій та нових можливостей програмного забезпечення. Завдяки постійним науково-дослідницьким роботам та широкій співпраці з галузевими партнерами, OPPO прагнуть зробити новітні та найсучасніші технології реальністю в усьому світі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.