Що буде показувати Discovery Channel у квітні

03 квітня 2020, 13:07
Власник сторінки
0
37
Що буде показувати Discovery Channel у квітні

У сітці мовлення телеканалу зустрічаємо вже відомі назви, такі як «Екстремальна інженерія» та «Підриваючи історію», а також спеціальний документальний фільм про коронавірус «Пандемія: COVID-19

Продовжується серія навчальних передач: починаючи з квітня, найпопулярніші шоу про інженерію повертаються на Discovery Channel. Крім того, в програмі передач бачимо нові назви, включаючи спеціальний документальний фільм про коронавірус «Пандемія: COVID- 19».

 

Пристрасні шанувальники інженерії дізнаються, як споруджено найбільші будівлі у світі, такі як стадіон у Мельбурні, гонконзький міст, величезна гідроелектростанція у Туреччині, а також знакові та дивовижні історичні споруди стародавнього світу та Середньовіччя. Новий спеціальний документальний фільм «Пандемія: COVID-19» аналізує сучасну небезпечну хворобу та пояснює еволюцію нового коронавірусу від початку спалаху і до сьогодні, розповідаючи про спроби вчених викорінити його.

 

Глядачі знайдуть відповіді на свої найамбітніші запитання, переглянувши захопливі шоу та документальні фільми:

 

  • Екстремальна інженерія (Extreme Engineering, понеділок — п’ятниця, початок о 10:50) — Інженерні проєкти у всьому світі зростають у масштабах та амбіціях. Кожен рік структури проєктуються та будуються, щоб затьмарити твори минулого. Плани архітекторів настільки величезні не лише за розмірами, концепцією чи фінансовими вкладеннями, а й за соціальною ідеєю що вони змінюють сенс слова «можливості». Важко уявити як побудувати такі масштабні проєкти, не кажучи вже про технічні деталі, необхідні для  їх спорудження. У шоу представлені деякі найамбітніші архітектурні плани сучасності.

 

  • Підриваючи історію (Blowing Up History, понеділок — п’ятниця, початок о 17:00) Як були побудовані найбільш знакові історичні споруди стародавнього та середньовічного світів? Цей документальний серіал використовує приголомшливу CGI-анімацію, щоб відповісти на це питання. Шоу представляє нові погляди на міфи та таємниці, що стоять за античними цивілізаціями, а також знаковими мегаструктурами, які вони будували.

 

  • Пандемія: COVID-19 (Pandemic: COVID- 19, неділя, 5 квітня, початок о 21:00) Керуючись останньою інформацією медичної спільноти, експерти пояснюють, чому новий збудник, коронавірус, настільки небезпечний, і які кроки вживаються для боротьби з ним.

 

 

Починаючи з 1 квітня, протягом однієї години з понеділка по п’ятницю, починаючи з 10:50 і  з 17:00 відповідно, Discovery Channel проведе глядачам залаштункову екскурсію складним та виснажливим світом тих, хто перетворив сміливі інженерні проєкти на справжні структури у різні історичні часи. А ніч з суботи на неділю у перші вихідні місяця відведена на пошуки відповідей щодо спалаху та поширення коронавірусної епідемії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Discovery
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.