Подолаємо спільного ворога – матимемо спільне світле майбутнє!

21 лютого 2018, 20:37
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
92
Подолаємо спільного ворога – матимемо спільне світле майбутнє!

Невже трагічне минуле є більш важливим ніж можливе трагічне майбутнє?!

Операція «Вісла», Волинська трагедія, Гута Пеняцька, Закон РП «Про Інститут національної пам’яті», Закон України «Про освіту» - це далеко не весь перелік історичних подій та сучасних законодавчих актів, що постійно перебувають на слуху не лише українців та поляків, а й спільного агресора – Російської Федерації. Двоголовий орел пильно спостерігає за будь-якими  суперечками між державами-сусідами проєвропейського спрямування та за критичними висловлюваннями в бік один одного, що охоче використовується російськими ЗМІ для підсилення правдоподібності фейкових новин. 

 Крім цього, практично щодня політики намагаються наввипередки зробити гучну заяву про те, що їхня держава не дозволить трактувати історичні події на шкоду інтересів власної держави, про те, що будуть створені спеціальні органи, які визначатимуть хто саме і яким чином порушує чинне законодавство. Та не завжди заяви окремих представників влади, основною метою діяльності яких часто є піар певної політичної сили, є реальним висвітленням того, що хоче їхній народ. Тому що, немає такого народу, який би не хотів мирного неба, економічного розвитку та гідного майбутнього для своїх дітей, що може залишитись лише у мріях, коли держава перебуває у стані війни.

Невже трагічне минуле є більш важливим ніж можливе трагічне майбутнє?! Для того, щоб наші нащадки не мали такого важкого життєвого досвіду, як наші предки, потрібно проводити спільні круглі столи, телепередачі за участі істориків та політологів, які можуть донести об’єктивне бачення певних історичних подій, запропонувати найбільш ефективний план спільний дій в інформаційній боротьбі із агресором -  РФ, що становить небезпеку не лише для Європи, а й для всього світу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,Украина,Польша,Росія,Польща,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.