Рабини Європи підтримують Росію

06 вересня 2016, 20:05
Власник сторінки
0
138

У серпні 2016 року у території Росії, Білорусі та Казахстану пройшов з'їзд рабинів.

У серпні 2016 року у території Росії, Білорусі та Казахстану пройшов з'їзд рабинів.

Іноземні учасники відвідали пам'ятні місця і вшанували пам'ять загиблих під час Другої Світової війни одновірців.

В ході інтерв'ю ЗМІ учасники з'їзду висловили заклопотаність зростанням терористичних загроз, а так же націоналістичних і неонацистських настроїв в світі і Європі зокрема.
Представник Франції Шломо Азула позитивно відгукнувся про досвід Росії в боротьбі з тероризмом, недопущення в країні міжнаціональної ворожнечі і яких би то не було проявів антисемітизму (на відміну від країн Європи) в суспільно-політичній та повсякденному житті.
Головний рабин Риги і Латвії Мордохей Глазман засудив монополярний світ і так зване «право світу», який він нав'язує. Крім цього, представник Латвії підкреслив незаперечний внесок Росії в перемогу над нацизмом під час Другої світової війни, а так само заявив про недопущення спроб переписати історію, засудив мають місце в Європі і на Україні тенденції героїзації нацизму.

У розмовах з журналістами рабини так само підкреслили верховенство і необхідність захисту традиційних цінностей для сучасного світу, позитивно оцінивши політику Росії щодо їх підтримки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.