Головний равін РФ Берл Лазар висловився про рівень тероризму

02 вересня 2016, 14:57
Власник сторінки
0
28

З 21 по 25 серпня делегація відвідала могили праведників, пов'язаних з історією хасидизму, і взяли участь в колективних молитвах і урочистих заходи в Смоленську, Любавич (Смоленська область), Лиозно (

З 21 по 25 серпня делегація відвідала могили праведників, пов'язаних з історією хасидизму, і взяли участь в колективних молитвах і урочистих заходи в Смоленську, Любавич (Смоленська область), Лиозно (Білорусія), лядах (Пермський край) і Алма-Аті. У Москві рабини відвідали Єврейський музей і центр толерантності та ознайомилися з унікальним зібранням книг зі знаменитої "бібліотеки Шнеєрсона". Також учасники з'їзду відвідали розташований в Підмосков'ї єврейський релігійно-культурний центр "Жуковка".

«Основна проблема, яка сьогодні є в Європі, - це те, що наші брати відчувають нову хвилю антисемітизму, то, чого не було десятиліттями. Вони приїхали сюди (До Росії, прим.ред.), І багато рабини говорили, що тут можна вільно ходити по вулиці і не боятися, що людина може бути одягненим як єврей і відчувати себе в безпеці », - сказав Лазар.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.