У зовнішній політиці нам треба не зважати на стереотипи.

02 серпня 2016, 16:00
Власник сторінки
Народний депутат України
0
128
У зовнішній політиці нам треба не зважати на стереотипи.

Тим більше, невідомо ким вигадані.

Стереотип нинішньої адміністрації президента США Барака Обами про "перезавантаження" та взаємовиграшність відносин з Росією став порохом ще до початку передвиборчої кампанії цього року.

Залишились російські війська і зброя масового знищення РФ в Україні, в Сирії, в Грузії.

Україні потрібна підтримка США насамперед у відновленні територіальної цілісності та відбудові системи безпеки.
За таку підтримку у штабах обох кандидатів у президенти США треба боротися і президенту, і уряду України зараз, вчора, завтра.

Має бути зовнішньополітична позиція України, що Автономну Республіку Крим та частину Донецької і Луганської областей окуповано військами та спецслужбами РФ, незаконними збройними формуваннями за підтримки РФ та зрадників-втікачів Януковича, Захарченка, Якименка.

Така позиція має бути доказово представлена Україною та визнана усім цивілізованим світом.

Знаю не з газет, як це важливо. Готував та представив більше року тому і в Сенаті, і в Конгресі США докази російської військової агресії проти України, докази злочинів проти людяності на нашій землі. І республіканцям, і демократам. Представникам найбільших інформагенцій та видань США також.

Все має бути зроблено українською владою для того, щоб міжнародні злочини і окупація не мали жодних виправдань або визнань у США будь-якою адміністрацією.

В першу чергу українська влада повинна перестати красти в свого народу і в тих поодиноких спонсорів, що ще надають підтримку.

У попередніх відповідях виклав чіткий алгоритм дій в інтересах України, наших громадян, нашої національної безпеки.

Американці говорять мовою гарантій, але від партнерів вимагають максимальної прозорості. Ніхто крім нас самих не буде впроваджувати реформи, боротися із корупцією та захищати Батьківщину. Це має робити українська влада.

Будемо рухатися вперед – завжди буде підтримка. Будемо тупцювати на місці – ніхто нас волочити силоміць у краще майбутнє не буде.

Україну, яка рухається вперед, а влада якої виконує всі взяті на себе обов'язки та зобов'язання, я впевнений, підтримуватиме і новий президент США.

Саме США були головним ідеологом і провідником у створенні єдиного економічного та політичного простору в Європі.

Більше того, наразі тривають переговори про створення трансантлантичної зони вільної торгівлі між США та ЄС. Економічні інтереси ведуть розвинуті країни вперед.

Майбутній президент США відстоюватиме інтереси своєї країни і своїх громадян.

Ринки США, ЄС і Китаю - ось, де відповідь про моживу політику кандидата в президенти США Трампа.

Вихід на ці ринки та сильне міжнародне партнерство для України - економічний розвиток та гарантії державного суверенітету.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Президентская гонка в США,Наливайченко,Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.