Обама впевнений, що Росія допомагає Україні

13 січня 2016, 10:28
Власник сторінки
0
150
Обама впевнений, що Росія допомагає Україні

На щорічній промові президент США, Барак Обама, розповів про підтримку України Росією.

Президент Сполучених Штатів Америки, Барак Обама, на своїй щорічній промові перед конгресом сказав, що Україна - клієнт Росії, а  також те, що Росія витрачає свої  бюджетні кошти на допомогу Україні.

Багатьох ці слова здивували, і американські журналісти також були у подиві. Про це повідомляє ТСНhttp://korrespondent.net/url.hnd?url=http://ru.tsn.ua/politika/obozrevateli-vozmutilis-podborom-slov-obamy-ob-otnosheniyah-rf-i-ukrainy-smi-559566.html  з посиланням на «Голос Америки».

Більшість журналістів намагались спочатку знайти якийсь прихований зміст в його висловлюванні, але його там не було. Зрозуміло, що для американських прихильників України це було шоком. Але для Обами інтереси держави все ж таки на першому місці. Можливо існують домовленості, про які простим громадянам не відомо.

Чи є це сигнал того, що влада США поступово відсторонюється від нашої країни - не відомо. Доки світові аналітики не дали коментарів на цей рахунок.

Джерело: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://today.pl.ua/podi.html%3fnew_id%3d7485

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.