ПАЛАУ - ні! А ми це зробили!!!

20 листопада 2015, 18:04
Власник сторінки
2
225

голосування в ООН. Резолюція проти героїзації нацизму.Україна проголосувала проти.

В Україні США та Канаді, нацизм вже встиг стати державною ідеологією. Принаймні в тих людей, хто зараз керує країною. Учора в ООН була прийнята резолюція проти героїзації нацизму та екстремізму, яку запропонувала Росія. Ми проголосували проти разом із США та Канадою. Над нами у черговий раз посміялися в ООН. Тільки ми та США (Канади вже нема як самостійної країни).

Навіть усі сателіти - Латвія, Литва, Естонія, Молдова, Грузія. Ніхто не здогадався таке викинути. Деякі країни утрималися. Наприклад, деякі країни ЄС. Комусь щось могло не сподобатися у тексті, але голосувати проти - це вже ганьба. І ми це зробили!!!

Вітаю усіх! Цей вчинок в ООН запам'ятають надовго. У тому році рішення не прийняли і проти були три країни США, Канада, Україна та Палау. І що ж це за "Палау" таке ? Це країна, в якої живе 20 000 чоловік. Держава є асоційованою з США країною. Це невеличкі острови у Тихому Океані. До речі, в них, навіть, прапор жовто-блакитний!

Так от. Тепер нам є до чого прагнути. Є чому вчитися в жителів Палау - бо у цьому році вони знайшли у собі мужність не голосувати проти героїзації нацизму та інших форм екстремізму. Такі справи...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.