Як Путін налякав колишні радянські республіки

23 жовтня 2015, 15:11
Власник сторінки
Народный депутат Украины
0
152
Як Путін налякав колишні радянські республіки

Вчора Володимир Путін ще раз публічно заявив, що розпад Радянського Союзу є найбільшою геополітичною катастрофою ХХ століття.

Вчора Володимир Путін ще раз публічно заявив, що розпад Радянського Союзу  є найбільшою геополітичною катастрофою ХХ століття. Причину краху він знову побачив в політичних інтригах Заходу, вдало розставлені пастки котрого сприяли розвалу економіки Союзу та політичній кризі всередині перспективної та могутньої країни.  Очевидно, що російський лідер досі не примирився з думкою про відхід у небуття СРСР та плекає надії на його відродження.

Події 1991 року, на думку Путіна, лягли тяжким тягарем на долі тисяч росіян, які були примусово відділені від своїх братів і сестер, залишивши їх всередині чужого і незрозумілого для них соціуму.

Така позиція російського очільника змушує колишні радянські республіки бути напоготові. Адже неясно, як саме у наступний раз російська сторона забезпечуватиме права «етнічних» росіян, чим допомагатиме та підтримуватиме своїх «знедолених» співвітчизників, що після розвалу Радянського союзу «не зі свої волі та одразу» опинилися у складі інших держав. Досвід показу, що словесні опуси  російських лідерів завжди є прелюдію до реалізації цілком конкретних планів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Путин,развал СССР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.