Чому ми не подаємо заявки на вступ в НАТО?

04 квітня 2014, 22:48
Власник сторінки
Dolce far niente
17
114

Чекаємо коли Росія безборонно ще щось у нас відтяпає?

20 років ми іпем му-му щоденно ризикуючи своєю державою і ставлячи на кін життя і долю пів-сотні мільйонів українців і усіх їхніх нащадків. Маю на увазі те що уся Східна Європа знаючи що таке Росія і чого від неї можна чекати моментально вскочила в НАТО - а ми нє. Чому? Бо ми
а) Боїмось образити Росії
б) Боїмось образити жителів ПівденноСхідних регіонів держави.
Ну шож, ми нікого не образили. Росія перейшла до відкритої ненависті і агресії проти України і українців. Частина ПівденноСхідного регіону окупувала Росія. А ПівденноСхід ось-ось стане полем бою, з Росією. І НАТО напряму нас захищати не може - бо ми "нейтральтна" і "позаблокова".
Скільки іще ризикуватимемо? Так я невеликий спеціаліст, але навіть мені зрозуміло що Росія не зупиниться аж поки або нас не знищить, або не окупує. Росія уже відкрито вийшла на тропу війни.

 НАТО предложило Украине членство в альянсе: решение за Киевом, - замгенсека

По словам Александра Вершбоу, решение о статусе украинского государства на сегодняшний день остается за Киевом.

"Мы уважаем выбор Украины быть государством вне блоков, хотя ей был послан четкий сигнал (о членстве в альянсе. - Ред.). Это - ее право и ее выбор", - заявил Вершбоу...Источник:http://censor.net.ua/n279510Источник:http://censor.net.ua/n279510


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.