Carthaginem

16 березня 2014, 20:14
Власник сторінки
Dolce far niente
0
201

delenda est !


Натрапив на фотку одного сирійського маленького хлопчика який в оточеному місті на стіні зруйнованого будинку тримає український прапор, і щось в душі перевернулося. Виявилось що ми бємось, поки що безкровно, з Росією не лише за наш Крим, не лише за всю Україну, і навіть не лише за всю Східну Європу – ми боремось за величезну масу людей, цілих народів по всьому світу які ще кілька днів тому навіть не знали що існує така країна як “Україна». І саме тому нині акції на підтримку України відбуваюцця по всьому світу – від Фінляндії до Австралії, від Японії до США.

Хто такий Асад без Росії? Без Росії Асад є без 5 хвилин підсудний на Гаазькому Трибуналі, звинувачуваний у масових вбивствах власного народу. А Іран? А Грузія?... Недарма ж нині поряд  з нами став майже весь світ – мусульмани і християни, араби і євреї, Європа і США… Росія поставила себе поза законом, поза нормами цивілізованого співжиття усього людства. Росія є головною загрозою нинішнього світу, найбільшою раковою пухлиною І тому вона має бути зруйнована!

А поза тим вважаю що Карфаген потрібно зруйнувати ! (с) Катон Старший

Ceterum censeo Carthaginem esse delendam !!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.