Краса і досконалість спальні у японському стилі

13 березня 2014, 14:35
Власник сторінки
социальный психолог
0
178

Якщо будинок це фортеця для людини і тут вона може відчути себе найголовнішою і чарівною, то спальня - це той куточок, в якому відкриваються почуття і емоції, розкривається душа.




 Від того, як спальня обставлена і в якому стилі, залежить дуже багато що, починаючи від атмосфери і закінчуючи внутрішнім настроєм хазяїна. Тому до цього питання треба підійти з усією серйозністю.

На сьогодні існує велика кількість різних стильових напрямків, що дозволяють красиво облаштувати будинок. Це і мінімалізм, арт-деко, ампір і японський стиль. Також бароко і максималізм і багато інших. По стильовому оснащенню кімнати і підбору колірної гамми можна визначити тип темпераменту і життєві цінності людини. Важливо замовити той дизайн інтер'єру квартир спб, який би відповідав вашому внутрішньому світу.

Філософія японського стилю — це, в першу чергу, живий і прекрасний організм. Плавне злиття природних тонів і відтінків з металом, каменями і деревом створюють неперевершений і барвистий образ. Також рівень комфортності і затишку в такого типу будинку має не лише цілющі якості, але і допомагає сконцентруватися на важливому.

Для японського стилю підійдуть функціональні меблі в геометричній формі, що дозволяє створити простір і свободу пересування. У кімнаті не повинно бути нічого зайвого.

Що стосується вибору матеріалів, то тут якнайкраще підійде проста нефарбована дерев'яна підлога, також дерев'яні панелі на стінах, або паперові шпалери з простим мінімалістським забарвленням і зроблені під дерево. Для того, щоб кожен кут кімнати мав своє призначення, кімнату зонують за допомогою паперових перегородок «седзи», що дозволяють надати інтер'єру спальні споконвічний японський вид.

Головним атрибутом меблів в спальні завжди було і є ліжко. Воно має бути невисоким з великою спинкою і правильної геометричної форми з м'якими матрацами. Також низькі тумби і пуфи мають бути без зайвих додаткових досліджень і вигадок, адже акцент на оформленні це перша ознака поганого стилю.

В якості шаф для зберігання речей дуже добре підійдуть звичайні шафи-купе з принтом ієрогліфів або з гілками сакуры.

Для доповнення зовнішнього вигляду прекрасно підійдуть прості і зручні подушки з бамбука, в яких використовується екологічно чистий наповнювач. Для постільної білизни підійдуть натуральні тканини без додавання синтетики і інших надмірностей. Краще всього для створення гармонії використати натуральний шовк або сатин. На вікна підійдуть фіранки у виді жалюзі під дерево.

У загальних рисах японський стиль може не лише прикрасити і доповнити спальню, але і привнести до неї легкий присмак екзотики і умиротвореності.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.