Сепаратизм финансував керівник фракції у Верховній Раді України...

12 березня 2014, 13:28
Власник сторінки
Я той народ, Якого правди сила Ніким звойована Ще не була.
0
355
Сепаратизм финансував керівник фракції у Верховній Раді України...

Арсен Клінчаєв за гроші Єфремова організовує сепаратистські мітинги на Луганщині...

Про це Народний депутат Олег Ляшко заявив публічно з трибуни Верховної Ради. Ось дослівно: “Арсен Клінчаєв (помічник нардепа Єфремова — авт.) за гроші Єфремова організовує сепаратистські мітинги на Луганщині. 9 березня в 200-ліття від дня народження Шевченка підняли російський прапор над адміністрацією...”


Така публічна заява є надзвичайно серйозна. І не може не мати юридичних наслідків. Якщо Добкіна судять за необережну заяву на міжнародній конференції, то, як мінімум, слідчі органи повинні перевірити у випадку Єфремова-Клінчаєва:


  • чи є зв'язок між відомим Луганським сепаратистом Арсеном Клінчаєвим — помічником нардепа Єфремова і самим нардепом Єфремовим?;

  • чи справді Єфремов надавав чи сплачував кошти Клінчаєву для проведення сепаратистського мітингу в Луганську 9 березня;

  • чи відомо було заздалегідь Народному депутату України Олександру Єфремову якими протиправними справами планував займатися його помічник Арсен Клінчаєв в Луганську у величний день народження Кобзаря?


(Варто нагадати, що сепаратисти не обмежились лише вивішуванням чужого прапора та іншими протиправними діями, а й захопили місцеву недержавну телекомпанію, яку громили з метою вилучення відзнятого журналістами відео. А це вже стаття за перешкоджання професійній журналістській діяльності).

Всі ці запитання слідчі прокуратури мають поставити Єфремову якнайскоріше. І тут не має жодних політичних переслідувань чи політичної вмотивованості, адже якщо ГПУ підтвердить, що між сепаратизмом Арсена Клінчаєва і його шефа Олександра Єфремова є безпосередній звязок, то вийде, що сепаратизм в Україні підтримується акурат з Верховної Ради... цілим керівником парламентської фракції.


Мабуть, на період можливого розслідування керувати фракцією ПР можна довірити регіоналу з незаплямованою репутацією. Це може бути, хоча б, пан Тігіпко. Звісно, якщо у ПР ще турбуються про своє політичне реноме.


Все це виглядало б просто доволі сумно і ганебно для колишньої партії влади, якби не було небезпечно для всього українського народу, зважаючи на російську окупацію в Криму, яка вже офіційно визнана (канцлером ФРН Ангелою Меркель - авт.) анексією українського Криму з боку РФ.


Як відомо, стрижнем кремлівської пропаганди проти України сьогодні є так звані бандерівські страхалки. У звязку з цим варто уважніше придивитися до такого фрагменту діяльності нардепа Єфремова, як фінансування пам'ятника жертвам ОУН-УПА на Луганщині (чим не переспіви кремлівських кліше?).


В цьому відеоролику, де йдеться про “звершення” Олександра Єфремова, не забуто і цю “меценатську” сторону його натури. http://www.youtube.com/watch?v=C5TrA5J_XtI


Тож з огляду на всі ці аргументи, вчорашня заява Народного депутата України Олега Ляшка, є дуже і дуже серйозною. І якщо не проводити жодних слідчих дій, то варто буде визнати, що в Україні є особи, яким можна пробачити багато чого... Навіть підозри у сепаратизмі. У випадку з Добкіним ми тоді маємо справжнє вибіркове правосуддя. А вже на ці граблі Україна, як відомо, наступала.



Паша Ангєліна,

патріотка Донбасу у складі України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.