"Регіонали" утримали владу на Вінниччині

12 березня 2014, 08:07
Власник сторінки
0
152

"Не може бути"! – з обуренням скаже пересічний подолянин. Владу Януковича повалено. Губернатора відправлено у відставку, а обласна організація Партії регіонів саморозпустилася. Все це так.

Але це лише зовнішній бік справи, "маскування". Сутність режиму залишилася старою, як залишилися при посадах і всі ключові виконавці, які "вогнем і мечем" намагалися знищити революцію на Вінниччині.

Власні "крісла" зберегли усі ті, хто контролює інформаційний блок обласної влади. Завідують сучасним "агітпропом", так би мовити. Це – начальник інформаційного департаменту облдержадміністрації Світлана Василюк, директор телеканалу "Вінтерра" Любов Коваленко та головний редактор газети "Вінниччина" Любов Добринська.

Відставки цих трьох "персонажів" вимагали ще активісти, які зайняли у січні цього року приміщення ОДА, оскільки усі чітко розуміли, що саме вони є головними виконавцями брудної і брехливої інформаційної кампанії, яку вела "регіональна" влада проти опонентів.

Мовчан лицемірно пообіцяв виконати ці вимоги. Але, як завжди, збрехав.

Мовчана можна було зрозуміти. Вірні пси режиму служили йому вірою й правдою, у тому розумінні, яке слово "правда" мало для колишньої влади.

Однак як зрозуміти чинну владу? Нинішні керманичі області не розуміють, що всією інформаційною політикою на Вінниччині й досі завідують запеклі вороги українства?

Любов Коваленко – людина, яка входила до складу керівних органів Партії регіонів у Вінницькій області. До того, як цвіркун перескакувала з партії у партію – НДП, "Єдиний центр"... Партійний квиток "регіоналів" склала лише після розстрілу на Інститутській.

 

Світлана Василюк – колишня активістка "Батьківщини", яка на всю країну волала: "Юлія Володимирівна, приїдьте на Вінниччину і наведіть тут порядок!" Дивно, але після поразки Тимошенко на виборах у 2010 році Джига залишив Василюк на посаді. Цікаво – що таке зуміла зробити Василюк генерал-губернатору, що він зберіг за нею одну з найважливіших посад в структурі обласної влади? Втім, нічого дивного. Режим Януковича конче потребував "тушок", і знаходив їх в особі Василюк та їй подібних.

 

Любов Добринська стала редактором рупору вінницької влади у вдячність за те, що її донька – Олімпійська чемпіонка Наталія згодилася балотуватися від Партії регіонів до обласної ради, стала "обличчям" списку, у якому йшли пройдисвіти і хабарники. Інших причин для кар’єрного зросту Любові Добринської, яка міцно "сидить на стакані" не було.

 

Вся ця "трійця" завзято служила Януковичу та його поплічникам на Вінниччині, виконувала усі їх забаганки, блокувала будь-які спроби Майдану донести свою позицію до вінничан.

Проте не лише про моральний аспект йдеться мова. Про професійний також. Спочатку керманичі інформаційного блоку на Вінниччині з легкістю "злили" Кучму, потім – Ющенка, тепер відхрещуються від Януковича.

З такою самою легкістю "здадуть" вони й нинішню владу, а станеться реванш "регіоналів" – будуть служити їм і надалі, оскільки в їхньому житті є одна "світла" мета – залишитися при "кориті". А хто буде при владі – неважливо.

Робіть, панове, висновки самі.

Автор: Любов Василюк  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.