І знову про Крим

07 березня 2014, 09:41
Власник сторінки
Dolce far niente
0
248

...


Нушож, можна сказати що перший етап російські окупаційні війська в Криму виконали. Крим в основному під їхнім повним контролем (окрім кількох українських блокованих військових баз). В Криму російське телебачення (на українських частотах) на якому навіть про погоду в Криму говорять в розділі "в южних рєгіонах Рассіі". В Криму успішно ганяють численних міжнародних журналістів (шоб нє снімалі чіво нінада) і спецпосланців ООН вкупі з ОБСЄ (шоб нєувідєлі чівонінада). Кримська Рада під дулами автоматів російських десантників успішно призначає "рєфєрєндум про атсаєдінєніє", причому постійно переносячи його на все біль і більш ранню дату - остання 16 березня. Я наприклдад проснувся сьодні і поліз втирнет, а чи не провели вдруг за ніч у Криму "рєфєрєндум"? Здаєцця цієї ночі пронесло. А шо буде наступної? Хоча Росія яка яквсімвідомо є "страною чудєс", і там можливо все - навіть "рєфєрєндум" можуть провести заднім числом.
Тепер питання стоїть в іншому. В масових чистках. Росія яквідомо є країною з дуже багатою історією, історією масових чисток цілих народів маєцця на увазі. А в Криму яквідомо етнічні росіяни зовсім не складають всі 100%, а лише 57%. Інші 43% це українці, кримські татари (для яких Крим є рідною землею) і інші нації. Ці 43% ніколи не будуть лояльними громадянами РФ, і в Кремлі це розуміють. Значить який вихід? Вгадали - під ніж. І так думаю не тільки я, ці думки носяться в повітрі. От і ОБСЄ про це задумалась. Думаєте це неможливо? От і в Україні це думали в 1931, кримські татари в 1944, білоруси в 18 столітті чи наприклад черкеси в столітті 19му.
Світової ядерної війни нехоче ніхто. Проте як зупинити агресора з ядерною зброєю який проводить масові етнічні чистки теж ніхто не знає. Вобчем приходицця готуватись до найгіршого і молитись щоби цього не сталось.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.