Російський

06 березня 2014, 08:25
Власник сторінки
Dolce far niente
0
215

і німецький фашизми


Після Першої світової війни і її наслідків, розвалу Німецької імперії, втрат територій і поневолених народів, Німеччина опинилась у глибокій кризі. Спасінням (як там думали) став Гітлер зі своїми ідеями реваншу яку він назвав "націонал-соціалізм".
Під ідеологією націонал-соціалізму (який совіцька пропаганда називала "фашизмом", щоб не застосовувати слово "соціалізм") основною доктриною цієї ідеології були "вищість" німецької нації, неповноцінність всіх інших націй, ревізія наслідків ПСВ, повернення втрачених територій і завоювання нових, деякі "неповноцінні" народи підлягали повному знищенню.
Повторю усе в ідеології було малозначущою фігньою! Головним було лише за допомогою збройних сил завоювання і поневолення (аж до знищення) інших народів.
Початком здійснення стали анексія і окупація Австрії, Чехословаччини (через Судети), Польщі...












Чим відрізняються російські війська від Вермахту, а Путін від Гітлера?
Німецькі війська окупують країни відкрито, під усіма прапорами і з усіма знаками розрізнення - російські війська як гієни уночі просочуються як злодії через вікно, без знаків розрізнень і навіть із закритими обличчами.
Гітлер на окуповані території гордо приїзджає на мерседесі - а Путін ссикливо сидить в себе у Кремлі і репетує "ета нє наши вайска!".

Що може бутим підліше і ниціше від німецького Фашизму? Тільки фашизм російський.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.