drole de guerre

02 березня 2014, 20:45
Власник сторінки
0
263

дивна війна

За 10 кілометрів від українсько-російського кордону на Чернігівщині був помічений рух військових. Один з депутатів облради Віктор Лабазов розповів, що у прикордонному пункті „Сеньківка" з російської сторони до українського кордону час від часу наближається танк, а потім розвертається і рухається у зворотній бік.

Або ж, наприклад, відео з Криму http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/2/7017105/, де стоїть купа озброєних бойовиків проти командира військової одиниці і відступається, коли командир відмовляється виконати їхній наказ.

В Росії набирають масово набирають провокаторів  для роботи в Україні. http://censor.net.ua/photo_news/273771/v_rossii_sozdayut_gruppy_provokatorov_dlya_otpravki_v_ukrainu_fotofakt

Тролять, як у Пд. Осетії грузинів, щоб не брати на себе відповідальність за ініціаторство.

І вроді би війна така дивна.

Але наслідки її... Думаю, Кремль просто не дозволить собі відступитися від слів або дій. Як заявив глава комітету Держдуми з СНД і євразійської інтеграції "Росія не має права програти з Заходом цю цивілізаційну сутичку". 
Не думається мені, що США, Великобританія так легко заплющать очі, але Росія вже і з цього боку починає погрожувати Китаєм для США. Тіпа в кулуарах (як повідомляє рос. сайт politonline) Китай каже, що хоче показати США "кузькіну мать" в економічному плані і навіть перетягнув Туреччину на свій бік, щоб вона не пускала америк. кораблі у Чорне море.. Якось я сумніваюся, що Китаю дуже захочеться комусь щось доказувати, це не в китайському стилі... Та і з Туреччиною окрема мова.

Поза тим, офігіти, як нам "пощастило". Ми на стику і раптом стали вирішальними для долі цивілізацій.

На Майдані люди спокійні і налаштовані рішуче. 3 місяці загартувань даремно не минули. 
Якщо хтось хоче здобути якийсь медичний досвід, клініка "Борис" оголошує курси першої медичної допомоги для волонтерів.

П.С. Сьогодні переглядала свої фотографії за три місяці, стільки всього минуло, а кінця-краю ще нема. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.