Лавров опять впав в стан вічнохронічної озабоченості

25 лютого 2014, 13:00
Власник сторінки
Dolce far niente
0
192

Нарешті!


Российское внешнеполитическое ведомство ответило отдельным выступлением на снос памятника генерал-фельдмаршалу Кутузову в Львовской области. Перенос памятника российскому полководцу из центра города Броды в МИД РФ расценили как «варварскую» и «русофобскую» акцию.

«В России возмущены продолжающейся на Украине кампанией по сносу памятников. Вчера очередная варварская русофобская акция имела место в Львовской области, где демонтировали памятник русскому полководцу Михаилу Кутузову.

Мы требуем от новой украинской власти остановить этот беспредел» – говорится в комментарии на сайте МИД РФ.


Я щасливий. Реально. Щасливий тОму шо ціле російське МЗС регулярно моніторить райцентр у Львівській області під назвою Броди. Зрозуміли, нє? Щерас. В кацапоМЗС сидять табуни ідіотів які регулярно моніторять коли і які памятники куди пересувають в усіх райцентрах України. А можливо і в усіх селах.
Читаючи цю новину я усе чекав чим вони обгрунтують це своє бажання шоби памятник Кутузову залишився на головній площі такого архіважливого міста як Броди? Все чекав шо ось-ось вони скажуть "дєди-ваєвалі" і "Кутузов асвабаділ Броди от нємєцко-фашистскіх захваччіков".
Недочекався. А жаль. Кацаподипломати вирішили не заморачуватись і сказати якзавжди тупо, шо "єта фашізьма і русафобія". 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.