Про першочергові кроки.

24 лютого 2014, 06:54
Власник сторінки
Dolce far niente
0
153

.......


Учора в Севастополі кацапи зібрали на площі міста свою сходку і вибрали тіпа "гарадскую главу". Який доречі виявився громадянином РФ (какая ніажиданнасть). А ЧФ в той же час, за повідомленням Луценка, вивів свої бетеери і просто перекрив вїзд в місто. 
Учора ВР проголосувала за відміну мовного закону коліснічєнка. Ця річ звісно корисна і позитивна. Проте закон коліснічєнка НЕ Є найбільшою загрозою для України. Найбільшою загрозою для самого існування України сьогодні є саме перебування ЧФ в Україні! Тому замість займатися фігньою з творчістю коліснічєнка, поки основна агентура Росії в Україні є або в бігах або переляканою голосує за все що їй дають, потрібно терміново проголосувати за денонсацію договору від 2010 року про згоду на продовження перебування ЧФ іще на 25 років. І зробити це треба ТЕРМІНОВО! 
Така моя думка.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.