снайпери 20 лютого, ч.2

23 лютого 2014, 21:49
Власник сторінки
0
387

з"явилися перші припущення і підозри, хто це був

сьогодні вдень я публікувала статтю соні кошкіної про те, як за день вдалося зібрати залишки ради і примусити їх працювати
цьому передував відстріл невідомими снайперами беркутівців і майданівців, вчинений найімовірніше з метою забезпечити передумови для введення януковичем надзвичайного стану. загинуло понад вісімдесят людей: дуже багато представників самооборони, мирні люди, постраждали медики. загинули і постраждали також беркутівці. відстріл ішов по обидвох сторонах, щоб створити у них враження про наступ протилежної сторони 
висловлювалися різні припущення, хто ці снайпери
попередні розслідування артема шевченка і окремо "народного трибуналу" прийшли до одного імені
є відео, як загін цих снайперів покидає місце відстрілу


"Стало відомо ім'я та прізвище командира спецзагону снайперів, які розстрілювали беззбройних мітингувальників 20 лютого на вулиці Інститутській в Києві. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» написав журналіст Артем Шевченко:


«Спецзагін «Тінь»1 ВВ МВС України зі складу Антитерористичного центру СБУ. Командир – той самий холоднокровний найманий кат Сергій Асавелюк, позивний «Ас». Один з кращих снайперів в країні. Принципово не носить шолома. І типу як по цивілці. Він на чолі групи в масці з гвинтівкою на плечі, відстрілявшись по живих мішенях на Інститутській під Жовтневим палацом, перетинає Грушевського, висувається в парк перед ВР».


Повідомляючи про це в неділю, «iPress.ua» додає: «Зазначимо, що інформацію про нього також оприлюднив «Народний трибунал», який займається розшуком злочинців проти українського народу. За інформацією спільноти, 43-річний полковник внутрішніх військ керував кримським спецзагоном гірського спецназу ВВ «Лаванда», який 20 лютого 2014 року розстрілював людей на вулиці Інститутській. Під час кривавих подій у центрі Києва 20-21 лютого за офіційними даними загинуло 82 людини, за неофіційними більше ста. Цих Героїв вже назвали «Небесною Сотнею»."


http://kriminal.tv/news/majdanivtsiv-rozstriluvav-20-lutogo-sergij-asaveluk.html

а ось ще про нього інформація

виявляється, в день "мирного наступу" під вр 18 лютого він керував і там

http://pan-andriy.livejournal.com/717489.html


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.