Очікуємо візиту «братви»?

17 лютого 2014, 15:18
Власник сторінки
0
138
Очікуємо візиту «братви»?

В суботу у Вінниці відбулось чергове «Народне віче», на якому лідери опозиції та народні депутати України від опозиційних фракцій розповідали громадянам про останні події в Києві та плани...

В суботу у Вінниці відбулось чергове «Народне віче», на якому лідери опозиції та народні депутати України від опозиційних фракцій розповідали громадянам про останні події в Києві та плани подальших своїх дій. Під час виступу з юрби мітингувальників до виступаючих на сцені передали записку з питанням «А де «УДАР»?». Почесну роль відповідача на це сакраментальне питання довірили В. Палію, який відомий вінничанам своєю тактовністю і делікатністю.

Але цього разу і у Палія не вистачило дипломатичного та юридичного хисту, і він прямо зі сцени всій громаді й повідомив, що обласної організації політичної партії «УДАР» у Вінницькій області просто не існує, про що він особисто написав листа лідеру цієї партії В. Кличку в м. Київ. «УДАР» зі слів Палія з’являється лише там де є гроші, а оскільки мітингують за європейський вибір України та краще майбутнє для себе та прийдешніх поколінь здебільшого бідні люди передпенсійного та пенсійного віку, то вінницькому «УДАРу» на Театральній площі робити нічого. І додав, цитуючи слова класика 20 сторіччя «Вінницький «УДАР» - политические проститутки» сучасної вінницької опозиції (наскільки все ж таки вікопомною є ця фраза). Під схвальні оплески мітингувальників саме такими словами закінчив В. Палій свій виступ.

Відразу після цього лідерка обласної «Батьківщини» Людмила Щербаківська намагалсь висловити свою думку про єдність всіх опозиційних сил Вінниччини, але судячи про реакції всіх протестувальників, в тому числі і її самої, в це не вірить ніхто.

Ну а простим громадянам залишається лише ратувати за життя та здоров’я В. Палія, адже: «братва не поняла расклад и этот чёрт Палей вообще рамсы попутал», смію зауважити що саме такі думки роїлися в голові сумнозвісному лідеру вінницького «УДАРу».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.