Між Сирією та Осетією

17 лютого 2014, 11:06
Власник сторінки
Я той народ, Якого правди сила Ніким звойована Ще не була.
0
598
Між Сирією та Осетією

В тому, що Україна має шанс уникнути долі Сирії чи Осетії, є заслуга і цієї Українки...

Звільняються захоплені адмін-будинки, зачохляються умовні мечі і над Україною розвидняється. Морок ненавесті, революційної доцільності і контреволюційної мстивості повільно спадає. Ще деінди в соціальних мережах лунають заклики: “ Срочно в КИЕВ...”

Приїздіть, але коли все устаткується. На екскурсію, до музеїв, театрів. Досить ненавесті, вистачить провокацій. Їх доволі нам продемонстрував політичний клас, СИСТЕМА.

Про те, що ця, так би мовити, Єврореволюція пройшла в форматі провокації говорилося і тут http://euromaidan.co.ua/

Про ціну Майдану, загиблих громадян, поранених співвітчизників, обморожених строковиків і опечених силовиків говорять здебільшого в тональності “хто винний” і “сам — дурень”.

А моя посестра по духу Зоя Загородня, йдучи на прес-конференцію в ЛІГА.НЕТhttp://press.liga.net/announces/press_konferentsiya_provokatsiya_kak_detonator_revolyutsii_tsena_maydana_neizvestnye_fakty_krovavogo хотіла це сказати, наче герой геніального Миколайчука: “Люди! Прокиньтесь! Ви — спите!”

Так вже трапилося, що його величність випадок зробив її заручнецею ось такого знання https://www.youtube.com/watch?v=sPmFbJdaB6A

Паралельно з тим, як нашими більш ніж скромними зусиллями вдалося це оприлюднити http://www.google.com.ua/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%D0%B3%D1%83%D0%B3%D0%BB+%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F+%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%82%D1%8F


наші дуже і не дуже “демократичні” медіа заходилися вішати ярлики провокаторів, як тут https://www.youtube.com/watch?v=iuTB951d2ag , втім, була і більш стримана робота журналістів та реакція експертів http://112.ua/znay-bolshe/polnyy-vypusk-znay-bilshe-ot-13-02-14-21648.html

Сьогодні на Українку, яка не побоялася прямо на революційному Майдані дати таке незручне інтерв'ю для Гром.тв (останнє вже отримало чергову дозу революційної жовчі у віртуальному просторі) посипалися прокльони а-ля в радянському стилі “ти зрадила Україну!”


Так і хочеться промовити: “А судді — хто?”

Поза тим, чи знайдеться все-таке вікопомне відео розмови трьох нардепів того ще мирного 29 листопада (щиро і наполегливо переконую громадян: коли все устаткується, ми маємо дізнатися всю правду про всі таємні механізми цієї революції і контрреволюції — теж!), Зоя Загородня вчинила по совісті. Попри свою націоналістично-патріотичну позицію, не злякалася вийти на Майдан і сказати незручну ПРАВДУ.


ТАКУ НЕЗРУЧНУ, АЛЕ Й ТАКУ ОЧЕВИДНУ.

(Очевидність якої, підтверджена хоча б проходженням детектора брехні.)


За це й втрачає реальних і віртуальних друзів.


Пані Зоя, не сумуйте! Справжніх друзів не буває багато. Один, два. Чи не з пелюшок. А от Україна у нас — одна...


... І в тому, що ми уникаємо сценарію Сирії або Осетії — є й заслуга цієї сміливої Українки...


Ігор Рудич,

координатор Офіцерської громадської ініціативи “Чисті погони»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.