однако

08 лютого 2014, 15:05
Власник сторінки
0
469

укр. влада після візиту до путіна

Служба безпеки України припинила розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення дій, спрямованих на захоплення держвлади, що було відкрите у грудні 2013 р.


Служба безпеки України взялася за сепаратистські заяви Криму про "звернення по захист до РФ" і почала кримінальне провадження у зв'язку з підготовкою до посягання на територіальну цілісність України.


П.С.

Соціальний проект "Україна післязавтра: як Майдан змінює українців" ініціював онлайн-опитування і дуже просить вас дати відповіді на кілька запитань.Мета – дослідити рівень готовності українців втілювати зміни у повсякденному житті. За результатами дослідження, планують започаткувати дискусію серед українців щодо подальших власних дій. Аналогічне опитування проводиться зараз безпосередньо на Майдані в Києві, тому якщо Ви вже взяли у ньому участь, будь ласка, не заповнюйте цю анкету знову, оскільки Ваша думка вже врахована.

Опитування Ви можете пройти за посиланням: http://bit.ly/1f1fnwr


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.