Кличку наказали знайти ставленика Росії

01 лютого 2014, 10:14
Власник сторінки
0
174
Кличку наказали знайти ставленика Росії

Боротьба США з Росією за Україну втягнула в шпіонські ігри і вітчизняних політиків.

Так, у Посольстві США, де В.Кличко постійно проходить інструктажі, йому поставили нове завдання – з’ясувати ставленика РФ, якому, нібито, В.Янукович має передати владу. 
А почалося все з того, що американські спецслужби отримали інформацію про те, що основною умовою підписання Пакету угод про співпрацю між Урядами РФ та України від 17 грудня 2013 р. під час зустрічі Президентів країн у Москві, стало погодження В.Януковича на підтримку кандидата від РФ на посаду Президента України на виборах 2015 року.
За наявною інформацією спецслужби, вказаний кандидат в теперішній час не входить у верхівку українського політикуму, є вихідцем одного з центральних регіонів України, користується повагою та авторитетом у своїй галузі, проходив службу у ЗС Радянського Союзу. 
Відповідно до домовленостей з РФ, він повинен бути призначений на посаду віце-прем’єр міністра або міністра у складі нового Уряду України. Тільки за умови передачі влади «із рук в руки» РФ гарантує В.Януковичу безпеку та недоторканість після проведення президентських виборів 2015 року.
Дана інформація більш схожа на дезінформацію російських спецслужб. Але це боротьба спеціальних органів обох держав. Річ в іншому – використанні наших політиків!!!
Тож, весь «УДАР» зараз у пошуках кандидата у Президенти від Кремля. А найперше завдання Віталія Володимировича догоджати американським кукловодам, які платять йому чималі гроші і обіцяють підтримати його на виборах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.