Опозиційні підбурювачі Майданів скуповують квитки на закордонні авіарейси

30 січня 2014, 13:49
Власник сторінки
0
148

Опозиційні підбурювачі Майданів скуповують квитки на закордонні авіарейси

Опозиційні підбурювачі Майданів скуповують квитки на закордонні авіарейси

Переговори між владою і опозицією тривають безперестанно. Опозиційні лідери намагаються показати своє володіння ситуацією. При цьому, на Євромайдані не бажають бачити ані діючу владу, ані трьох опозиційних ляльок. Центральні вулиці міста схожі на декорації для нової версії гри «Сталкер»… 
Всім цікаво, до чого ж ми дійдемо. Кожна поважаюча себе країна намагається висказати свої думки та надати поради Україні. В результаті всі закликають до мирних переговорів. При цьому, країни сусіди вже готують нові інформаційні мега-компанії для пред’явлення своїх претензій на конкретні області нашої, поки що, самостійної і незалежної України. 
При такому подальшому ході подій, ситуація в країні навряд чи зміниться в кращу сторону. За для мирного вирішення питання щодо виходу із політичного колапсу, знов будуть шукати цапів-відбивайло вже з обох боків. Це наразі розуміють всі сторони. І тут вже очевидно у кого слабкіші нерви. Середня ланка від «Удару» не витримує напруження і починає панікувати з приводу можливості їх притягнення до кримінальної відповідальності внаслідок участі у протестних заходах, як найактивніших учасників. Представники від «Батьківщини» починають аналогічно замислюватись над можливими наслідками щодо себе. В результаті таких собі міні-висновків, опозиційними партійними функціонерами здійснюється підготовка по оформленню віз та придбання авіаквитків для виїзду за кордон щодо себе та своїх родин. 
Схоже, що панічні настрої лідерів опозиційної трійки перекинулись на голови вже опозиціонерів середньої ланки. Найактивніші опозиційні активісти розуміють, що можуть піти як відпрацьований шлак піти «в расход» по результатах Євромайдану. 
Напруга ж, навколо Євромайдану то наростає, то трохи вщухає. І якщо подивитись тверезо і холоднокровно на наявну ситуацію, можна прийти до висновку, що світові ляльководи ще не розіграли останньої партії і не вирішили остаточно, якою ж буде Україна.

Іван Ватрів, “Громадський журналіст

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.