Революціонери та мародери

28 січня 2014, 09:07
Власник сторінки
0
120
Революціонери та мародери

Захоплення «мирними» мітингувальниками урядових споруд вже несе виключно мародерський характер.

Захоплення «мирними» мітингувальниками урядових споруд вже несе виключно мародерський характер. Тепер окупанти держустанов більше цікавляться мародерством, а не Європою.  Наразі ці «мирні» мітингарі грабують і виносять все з будівель, в тому числі й особисті речі, гроші, техніку, картини. Те, що не винесли, було знищено бейсбольними бітами та ломами. 
Данилюк та його «Спільна справа» - головні вандали та мародери. Ними було винесено усе майно магазинів, що розташовані в центрі міста. З будівлі Міністерства агропромислового комплексу ними було винесено сейф з зарплатою для державних працівників на суму 5 млн. гривень. Скоро вони вже почнуть захоплювати особисті квартири киян, щоб створити там медичні пункти.
Невже мирні протести включають в себе мародерство та пограбування? Чому самі «майданові» не зупиняють такий відкритий грабіж? В якій державі вони хочуть жити? Де можна грабувати будь-кого безкарно та чинити будь-яке насилля? Невже Данилюку та «Спільній справі» зовсім затьмарила очі можливість легкої наживи та вони забули про всі людські цінності.
P.S. Як заявив міністр енергетики Едуард Ставицький, який теж має неаби-які претензії до пана Данилюка і його “СС”-івців за захоплення однієї з будівель Мінпаливенерго, дружина лідера “Спільної справи”, піддана Об’єднаного Королівства, наразі перебуває в Англії й очікує поповнення, тому, на думку урядовця, дії ватажка екстремістів носять настільки зухвалий характер. На завершення свого брифінгу Едуард Ставицький запевнив, що найближчим часом на адресу посла Великобританії буде відправлено відповідного листа.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.