На активістку — майданівку напали фальшиві самооборонці та народна рада

27 січня 2014, 23:49
Власник сторінки
0
136

27 січня в Житомирі на відому громадську активістку, борця з корупцією Галину Чижову знову напали «самооборонці» — міліційний перевертень псевдонародної ради погрожував вбивством.

27 січня в Житомирі на відому громадську активістку, борця з корупцією Галину Чижову знову напали «самооборонці» — міліційний перевертень псевдонародної ради погрожував вбивством. Побачивши журналіста, запроданець почав тікати.

Галина Чижова на засідання фальшивої Житомирської народної ради прийшла з листівкою — зверненням Громадського сектору Євромайдану. Коли Галина у залі засідань міської ради спробувала зачитати послання Майдану, на неї накинулись демальянсівці і представники псевдонародної ради. Духу Майдану вони бояться, як чорти ладану.

Нагадаємо, що народ не делегував ні представникам демальянсу, ні легітимним депутатам міської ради жодних повноважень по створенню Народної ради.

Чому депутати міськради в межах своїх законних повноважень не хочуть висловити недовіру діючому Президенту та Кабінету міністрів України ?

Чому вони в альянсі з політичними аферистами вдягли по самі вуха капелюхи «народної ради», котрі вже горять ?

Чому провладний телеканал Інтер третю добу бреше всій Україні про нібито захоплену Житомирську обласну державну адміністрацію ?

В Житомирі влада і народна рада — ті самі яйця, тільки погляд збоку.

Незабаром громадяни Житомирщини створять справжню Народну раду, без регіонівських підлабузників, політичних пройдисвітів і брехунів.

Слава Україні !

ДЖЕРЕЛО: http://svoboda.zhitomir.ua/nash-arxiv/avtorskie-stati/na-aktivistku-majdanivku-napali-falshivi-narodna-rada-i-samooboronci.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.