Влада = гроші

24 січня 2014, 08:27
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
140
Влада = гроші

Взяти владу - кропітка робота по багатьом напрямкам...


Діяльність влади потребує грошей, тому що державні і комунальні послугу мають вартість. Розраховувати на трансферти з Держказначейства у найближчий час важко. Тому необхідно:

1)  Відкрити рахунки нової влади в банках, які не закриють і не заблокують ці рахунки на проханння банди.
2) Опублікувати ці рахунки для сплати податків та зборів і довести до кожного підприємства/підприємця
3) Необхідний доступ до податкової адміністрації, її співробітників і документів платників податків. Зважайте, що для цього потрібно...

Організацію нової бюджетної системи треба з самого початку робити прозоро. Тобто публікація щомісячного автоматичного звіту про суму надходжень по видам податків, внесків, цільових та добровільних, та суму видатків по статтях. Поки що можна використовувати існуючу бюджетну класифікацію, але краще видатки максимально деталізувати до контракту та постачальника.

Закупки відразу робити прозоро, тобто публікувати на веб-сайті перелік потреб, збирати заявки на задовольнення ціх потреб в режимі аукціону по типу e-bay, терміново і автоматично публікувати переможця і мови його контракту.  Для більш складних закупок вибирати переможця комісією, яка відбирає переможця, протокол з підписами членів комісії публікувати на тому ж сайті. Все робити швидко і ефективно. 

Наша влада - це влада європейського народу. Вона відмінна від кримінальної влади по суті і формі. І виглядати повинна відповідно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.