Згадаєм?

14 січня 2014, 21:20
Власник сторінки
Політолог-бродяга.
0
499
Згадаєм?

Як все починалось:-)

  Був такий журнал економічеський в есер-есері, називався ЕКО. Видавали його в Новосибірську. Від Москви далеченько, та й далі вже заслати було важко, тому часопис цей славився певною свободою економічної радянської думки. Пригадую, як в тяжкі часи андроповської реакції, коли по вулицях бігали комісари і ловили голих в лазнях, то в ЕКО наважилися надрукувати переклад знаменетого бестселера Дейла Карнегі "Як поімєть друзів та завоювати весь світ". Правда, трапилось це років так через 50, опосля того, як той мануал був надуркований на Заході. Але для радянських людей і то було за щастя. 
  Звичайно, шо не обходилося без бичування "їхніх нравів", така вже тоді була традиція, хоча більшість матеріалів була присвячена проблемам саме радянської економіки. Пропоную на вашу увагу скан останньої, гумористичної сторінки та невеличку публікацію про катасрофічне падіння якості автомобілів, що їх виробляє американська "Дженерал Моторс":-)
  На обкладинці зображено ілюстрацію до статті "Гіркі сльози солодкої галузі"
Вам ці слова нічого не нагадують? :-)
 Весь номер можна скачати ТУТ одним файлом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.