Прикро, що саме в ці Святкові дні

12 січня 2014, 19:21
Власник сторінки
0
315
Прикро, що саме в ці Святкові дні

ми не помітили той величезний внесок

Прикро, що саме в ці Святкові дні ми не помітили той величезний внесок, який був зроблений саме українською церквою в те, щоб Майдан встояв. Саме Церква Українська захищала людей від беркутів, саме Церква українська закликає людей... Але ви, мабуть, самі чули ці заклики на Майдані сьогодні , тиждень, два тижні тому.

Саме в церквах знаходили притулок ті, з кого знущалась беркутня.

Мені страшенно подобається все, що вони роблять о про що розповідають людям.  

Кожна людина, яка стоїть сьогодні на Майдані є безцінною - і кухарі, і прибиральники, і ті, хто стоять на варті їхньої безпеки, і просто ті, хто приходять у вільну хвилину, щоб підтримати тих, хто стоїть тут кожного дня, вдень і вночі, задля нашої впевненості в тому, що вони ніколи не зрадять нашім спільним  ідеалам і прагненням.

Але особливу шану я хочу висловити нашому духовенству. Саме представники духовенства  завжди відкривають віче. Послухайте уважно, про що вони говорять, з якими словами звертаються до громади. Велика їм за це подяка.  І дуже прикро, що ці мої почуття були здебільшого проігноровані на Коррі:     http://blogs.korrespondent.net/users/blog/nadiyag492/a129442

З Різдвом Христовим!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.