Солдати Залізної бригади зустрічали Різдво по родинному

08 січня 2014, 10:31
Власник сторінки
0
199
Солдати Залізної бригади зустрічали Різдво по родинному

Закінчилось, відгомоніло, відколядувало світле і радісне свято Різдва Христового.

Закінчилось, відгомоніло, відколядувало світле і радісне свято Різдва Христового. Залишило по собі теплі спогади про Святвечір у колі близьких людей, про урочисту Службу Божу, про веселі вертепи і, звичайно, про величезну кількість добрих привітань і побажань.
Варто зауважити, що такі теплі спогади залишились не лише у тих, хто зустрічав Різдво у рідних домівках, а й у строковиків та контрактників, які зустріли Святвечір у військових частинах. Командири постарались зробити так, щоб солдати і сержанти відчули радість великого свята, відзначили його з дотриманням усіх обрядів і звичаїв, у доброму товаристві друзів і колег.
Саме так було і у 24-й окремій механізованій Залізній бригаді імені князя Данила Галицького оперативного командування «Північ», якою командує полковник Олександр Павлюк. Тут вечерю зробили по-батьківськи дбайливо, по-домашньому затишно.
Гарно вбрана ялинка та яскраві вогники свічок на столах прикрасили їдальню полку. Перед вечерею до воїнів звернулись командир частини полковник Олександр Павлюк, його заступник по роботі з особовим складом підполковник Денис Сохацький та настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ отець Володимир Шидловський.
У своїх виступах офіцери, зокрема, зазначили, що це Різдво воїни святкують у великій родині бригади. І тому хлопці всіляко повинні підтримувати і допомагати один одному.
Уважно слухали військовослужбовці також і слова священика. Отець Володимир благословив Святу Вечерю і побажав захисникам Вітчизни усіляких гараздів. А ще, у гості до воїнів бригади із колядою завітав вертеп, який організували діти з родин військовослужбовців.
А вечеря у воїнів була дійсно смачною та з дотриманням усіх традицій. Окрім куті на столах були вареники, салати з буряка, з помідорів та моркви, капусти, смажена риба, пампушки, узвар.

Підполковник Володимир Скоростецький
Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.